duminică, 18 iunie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


   Saptamana 19-25 iunie aduce noutati astrale, influentand actiunile noastre pe termen scurt si mediu.
Incepe o perioada cu agitatie si neastampar pentru aceia nemultumiti de viata lor prezenta, iar pentru altii, cu multa spontaneitate , chef de distractie, cu o mare deschidere si dorinta de a iesi din tiparele obisnuite. Grija insa la granite si la limite, nu impingeti lucrurile dincolo de ele!
   Opozitia Mercur-Saturn aduce confruntari cu realitatea si cu faptele noastre de altadata, incetiniri si chiar blocaje in comunicare sau drumuri,  divergente in relatia tineri-batrani, sefi-subalterni, activitati comerciale-organe de control. Toate vor fi teste cu scopul de a va avertiza asupra seriozitatii, rabdarii, priceperii si asumarii responsabilitatii vorbelor sau inscrisurilor. Mai multa precautie, atentie si receptivitate ajuta la depasirea tensiunilor. Iar cand ne vom afla in fata unor usi inchise, ori depunem eforturi suplimentare, ori bine ar fi sa cautam alternative ascunse care vor aduce noi oportunitati la care nici nu ne gandeam( Mercur sextil Uranus).
   Mai avem si alte energii benefice, iar aici ma refer la sextilul Venus-Neptun sau relatia Venus-Pluto. Ele vin intens,profund, cu multa sensibilitate, romantism, iubire si simtire de frumos, de arta, cu multa popularitate pentru aceia care stiu sa se puna in valoare. Insa o prea mare incredere de sine gratuita aduce atitudini eronate si pierderi. Iar o obsesie dusa la extrem aduce dependenta.
  Inceputul verii astronomice in emisfera noastra coincide astrologic cu intrarea Soarelui in Rac si traversarea unor energii puternice odata cu deschiderea larga a portilor de lumina. Ne vom indrepta spre nevoile noastre primare, casa si familia noastra, radacinile noastre,cu atat mai mult cu cat si Mercur ajunge in semnul Racului.  Exista insa o prea mare sensibilitate apoasa care, prin exagerare, ii indeamna pe unii sa riposteze verbal ,dur, jignitor, sub influenta unor stari de emotivitate.
   Luna Noua ce se va implini tot pe semnul Rac accentueaza in special primul decan de zodii cardinale, Berbec, Rac, Balanta, Capricorn, si vine cu noutati in domeniul financiar, planuri de castig din munca proprie sau cheltuieli obligatorii pentru casa. Faza lunara atinge de asemenea un sector  care reflecta in plus stima si valoarea de sine. Haideti sa le recastigam !
   O saptamana frumoasa va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu