duminică, 11 iunie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 12-18 iunie va fi energic aspectata ,deschizandu-ne usa pentru a face alegeri. Daca vom utiliza constructiv unghiurile planetare, vom reusi sa rezolvam cateva din dilemele care ne-au framantat pana acum.
  Intreaga perioada va avea ca fundal  influentele uraniene care fac legatura dintre trecut si viitor, incercand sa medieze Axa Nodurilor ( a destinului) atunci cand ne asteptam mai putin. Astfel, schimbari de traseu, evenimente , noi cunostinte, toate se pot constitui in oportunitati neasteptate cu ajutorul carora aflam solutii. Fie ca e vorba de spontaneitate, ingeniozitate, noi perspective, noi idei, noi actiuni si noi persoane care intra in viata noastra, altfel decat ne formasem noi un tipar, toate acestea vor modifica radical trasee. Si pentru ca Uranus guverneaza Nodul Sud , nu ma gandesc decat la faptul ca ceva sau cineva nou ajuta la rezolvarea surprinzatoare a unor probleme vechi.Nu cautati sa va imaginati in ce fel ,cum si cand, pentru ca de cate ori este Uranus actor principal, de atatea ori totul e atipic, neprevazut, apare brusc, scurt, iar de data asta aduce efecte cu bataie lunga.
  Daca o situatie isi gaseste ajutorul intr-un domeniu, un alt domeniu s-ar putea complica datorita minciunii si inselatoriei, a unei pierderi sau al unui sacrificiu, a iluziilor sau deziluziilor la care contribuie din plin careul Mercur-Neptun. Fiti flexibili si dati drumul tiparelor rigide de gandire, ascultati mai mult decat vorbiti, cascati bine ochii daca aveti de semnat contracte si acte importante, nu dati crezare tuturor informatiilor care se vehiculeaza, nu incurcati drumurile si nu va uitati actele acasa!
  Opozitia Soare-Saturn are legatura cu ceva ce a pornit in decembrie anul trecut. Daca s-a mers pe drumul potrivit, culegem o parte din roade acum, iar daca nu, suntem blocati in demersuri ,cu scopul de a repara sau pentru a vedea care ne sunt de fapt limitele si a alege optiunea careia sa ii facem fata.
Limitarile pot veni prin stari de boala care ne stopeaza din iures si ne obliga sa luam pauza, prin blocare a demersurilor de catre organe de control, prin punerea sub semnul intrebarii a relatiilor cu oameni mai in varsta sau cu pozitie sociala puternica. Cea mai indicata atitudine ar fi aceea de a ne asuma faptele din trecut si de a nu le mai ascunde sub pres.
  Neptun devine stationar si se pregateste de retrogradarea din urmatoarele luni (pana in noiembrie), de la gradul 16 la 11 Pesti. Vulnerabilitatea unora, scaderea sistemului imunitar, ar putea conduce spre dezvoltarea de maladii infectioase, de epidemii, de diagnostice gresite sau greu de elucidat. Sa nu uitam ca tot Neptun reprezinta viciile ,toxicitatea si orice inseamna autoamagire prin surogatele care-i indeamna pe unii sa fuga din fata realitatii.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu