duminică, 4 iunie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Urmeaza o saptamana (5-11 iunie) cu schimbare de macaz , in care cateva planete personale trec granita in zodiile urmatoare, aducand noutati si alt suflu in domeniile respective de viata.
  Saptamana incepe cu o neliniste sau greutate in minte si suflet , framantandu-ne alegerile pe care trebuie sa le facem, balansand intre ceva vechi si teama de necunoscut daca alegem o noua cale. Drumul deja cunoscut atrage , Mercur este rigid si incapatanat din semnul fix al Taurului, insa calea se afla in Leu, adica este indicat sa alegem drumul inimii, si nu al analizei "la rece". Atentie marita la comunicare si informatii in prima jumatate a intervalului, pentru ca orice cuvant sau gand poate aduce schimbari de traseu!
  Odata cu trecerea lui Venus in semnul de domiciliu, Taur,unde ramane pana pe 4 iulie, romantismul, senzualitatea , placerile materiale si fizice, banii si relatiile vor veni in prim plan. Dar tot in prim plan se va instala si lenea sau indulgenta.posesiunea, gelozia si atasamentul de tot cu ce ne-am obisnuit si cunoastem.
  Mercur schimba de asemenea semnul si ajunge acasa, in Gemeni, activand sectorul informational, de educatie si drumuri scurte....frumoase energii daca stim sa le pretuim !...si inima (Venus) ,si mintea (Mercur) in deplinatate fortelor...insa ce facem cu ele? Si in cazul lui Mercur am atentionari: superficialitate, duplicitate, rapida schimbare a vorbelor si ideilor, fiind dificil unora sa se tina de cuvant si sa nu trateze cu usurinta relatiile.
  Finalul de saptamana va sta in razele Lunii Pline pe axa Gemeni-Sagetator, activand casele de comunicare, drumuri si studii. Sagetatorul care va gazdui Luna langa Saturn indica faptul ca realitatea si adevarul vor fi deosebit de importante. Daca am tinut ascuns capul in nisip pana acum, e cazul sa il scoatem si sa ne confruntam cu ce am tinut secret ori am refuzat sa recunoastem.
  Si inca o veste...Jupiter revine la mers direct. Iar daca de-a lungul a 4 luni am simtit cum facem un pas inainte si doi inapoi intr-un sector de viata,  in urmatoarele saptamani ,usor-usor,  lucrurile revin la viteza obisnuita. Ceea ce s-a blocat atunci se va debloca intr-un fel sau altul si va lamuri lucrurile, se va face dreptate se va afla adevarul  odata cu a 3-a trecere jupiteriana, si ultima, peste ce a ramas nelamurit acolo. Justificarea minciunilor si lucrurilor ascunse pana acum nu are vreo valoare. Adevaratul om, chiar daca a facut-o, isi recunoaste greselile, lasa capu-n pamant si cauta sa se indrepte. Punct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu