duminică, 28 mai 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


   Sfarsitul lunii mai si primele 3 zile de iunie vin cu o incarcatura aparte rezultata printr-un amalgam de aspecte planetare in care sunt implicate astre personale, sociale si transaturniene. Mesajele care ne parvin sunt de multe ori subtile, de unii complet neintelese iar de altii complet neascultate. Atentionarile sunt valabile pana vineri.
  Pe masura ce se strange unghiul dintre cei doi malefici ai zodiacului, Marte si Saturn, apare ajutorul oferit de Univers pentru a traversa cu bine perioada, indiferent de evenimentele in care ne trezim implicati....sa las de la mine, sa lasi de la tine, sa am opinia mea dar in acelasi timp sa o ascult si pe a ta, sa am adevarul meu, dar sa il tolerez si pe al tau....asta ar fi cheia echilibrarii si gestionarii opozitiei Marte-Saturn. In caz contrar, oricaror actiuni spontane, impulsive, de revolta, negandite si iresponsabile, li se vor opune sefi, profesori, autoritati, parinti , orgolii si ambitii puternice, maladii, bolizi mai mari ca ai nostri...iar ceea ce ne propunem se blocheaza dintr-un motiv sau altul..orice implica ostilitate si razbunare ridica zid  de nestrapuns.
  Din fericire, Uranus langa Venus mediaza unghiul , iar daca dam dovada de ingeniozitate, creativitate pe moment, originalitate, daca vom fi inspirati sa avem o atitudine original-constructiva, o sa reusim sa depasim provocarile .
    A ne recunoaste responsabilitatile, a accepta ca trebuie sa facem efort inclusiv sa platim ceea ce am gresit si am incalcat, a ne lua angajamentul sa reparam si sa nu mai repetam erorile, a nu inainta pe principiul asumarii de mari riscuri, a nu cauta sa schimbam ceva prin fofilare de la obligatii, asta inseamna sa eliberam calea pentru a merge mai departe si a ne pastra speranta ca vom reusi sa atingem telul propus.
    Abia spre sfarsit de saptamana  ne putem relaxa rasufland usurati de stres si sentiment de neputinta, odata cu invatarea lectiei de gestionare inteleapta a banilor, a relatiilor, odata cu dovada clara ca visul nostru nu e fantezist iar caile alese nu sunt intortocheate, ci simple, clare, morale.. doar efort si rabdare sa avem. 
  Ultimele zile ale perioadei vor urca potentialul planetei Venus, iar interactiunile, conexiunile sociale , aparitia oamenilor noi in viata noastra, eliberarea de relatii toxice, indreptarea actiunilor spre ceva ce are legatura cu iubirea, frumusetea, esteticul lucrurilor ori arta ...toate vor aduce bucurie si satisfactie. 
  Aspectul Soare-Jupiter urca si el varianta sansei si norocului, a experientelor favorabile, a increderii si sperantei.
  Insa cum toate in surplus vin cu acea doza de a trece in extrema cealalta, Neptun tese din umbra si induce in eroare...Vigilenta deci la supraevaluarea limitelor si puterilor de a duce pe termen lung un proiect greu si complex, vigilenta sa nu o ia razna imaginatia noastra, si cel mai important, atentie la oamenii pe care vi-i alegeti sa va insoteasca acum pe drumul dorit!
  Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu