duminică, 21 mai 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL   Cum totul e-n miscare, si saptamana 22 -28 mai vine cu schimburi de energie, cu mobilitati astrale, cu tendinte si cu alegeri de facut. E o perioada in care Aerul si Focul predomina, gandul si actiunea vor sta scrise pe primele pagini, in timp ce emotia si sensibilitatea se vor retrage din scena...ce ne facem insa cu Pamantul? Sunt ori ba ideile noastre practice? Gandim ori nu gandim si la consecintele actiunilor? Raspunsurile acestor intrebari sunt chei de eliberare a cararilor pe care dorim ori suntem fortati sa mergem, iar mesajele cele mai multe o sa le primim dinspre semnele Berbec si Gemeni. ..."ce-i in gușă și-n căpușă"...dar sa nu ne dam astfel singurei "cu barda-n cap".
   Inca din primele zile avem aglomerare de planete in Berbec, cu Luna declansatoare de evenimente si dinamism...Reactiile oamenilor vor fi capricioase si schimbatoare, uneori chiar recalcitrante, directe si  franc, sub impulsul emotivitatii de moment. De directe ce vor fi, atentie sa nu se trezeasca unii "cu o directa sub barbie" ! Schimbati macazul intr-o astfel de situatie si nu reactionati aidoma! A dori cu orice pret independenta acum si aici ar putea declansa complicatii. Nu de alta dar Mercur in Taur solicita o abordare lenta a situatiilor, in timp ce trigonul Saturn-Uranus ofera beneficii surprinzatoare de viitor numai in cazul aplicarii disciplinei, organizarii si responsabilitatii....spontan -spontan, dar toate au o limita!
  Luna Noua in Gemeni  vine si ea cu energii nervoase, nerabdatoare, actiuni izvorate din pura curiozitate uneori,agitatie si alergatura de colo-colo. In urmatoarele 2 saptamani riscul mare este ca exista tendinta una sa spunem-alta sa facem, una sa gandim-alta sa iasa pe gura, multe sa promitem-putine sa reusim sa finalizam. Ne vom angaja in mai multe directii si ne putem trezi in plin haos, vom fi superficiali si duali, chiar si fara voia noastra, dar  numai erori din graba o sa comitem.
   Luna Noua are si parti bune daca facem noi lucrurile cu cap...in primul rand e benefica schimbului de informatii, schimburilor comerciale, publicitatii, apoi planificarii mentale , efortului de a stabili etape de proiecte,educatiei si invatarii, dialogului si comunicarii, socializarii si distractiei, pastrarii aerului tineresco-șugubăț, calatoriilor pe ici-pe colo, gasirii de variante alternative, logicii si mobilitatii .
  Un aspect important asupra caruia doresc sa informez este careul Venus-Pluto cu repercursiuni pe zona financiara, sentimentala ori a altor tipuri de relatii. Se impun modificari in urma confruntarii cu evenimente care sa scoata la iveala vulnerabilitati, temeri, ilegalitati comise altadata, secrete si umbre, obsesii si dorinte de control, fapte penale, ascunzisuri ale lumii subterane.
   O saptamana "gândită" vă doresc!

PS-detalii si completari puteti afla din emisiunea "AstroSkat"  la TVSE, difuzata duminica la ora 12 si inregistrata apoi pe youtube.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu