duminică, 14 mai 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Saptamana 15-21 mai va avea planeta Mercur  ca protagonista in prima jumatate , iar apoi, in a doua parte a intervalului, trigonul Saturn-Uranus care  ofera oportunitati dar vine si cu ceva atentionari La aceste aspecte se adauga opozitia celor doi benefici ai zodiacului, Venus si Jupiter care solicita echilibru si atentie la exagerari.
  Avem  zile de informatii si concluzii la dispozitie asa incat sa ne dumirim pe ce cale vrem si trebuie sa mergem, cu atat mai mult cu cat Mercur aspecteaza favorabil cu Axa Destinului ajungand apoi intr-un semn practic, Taur. In plus, inca mai e activa Marea Piramida de Foc-Berbec-Leu-Sagetator....adevar-actiune-credinta-expansiune- putere de a-ti conduce propria viata.
  Al doilea trigon (dintr-o serie de 3) Saturn-Uranus ajuta la stabilitatea lucrurilor, leaga trecutul de viitor , ofera mai mult spatiu de manevra si, chiar daca la prima vedere aduce haos intr-o situatie, vom realiza apoi cat de constructiva a fost aceasta dezordine si cat de benefic ne-a indreptat  sa ne scuturam si sa ne trezim din bajbaiala,si sa avem o tinta precisa incotro se impune sa ne indreptam. Sa reusesti sa rupi barierele conservatorismului sau ale limitarii ce vine din exterior,sa spargi zidurile care te-au tinut ingradit, sa iesi din tiparele psihologice, sa ai un scop nobil , sa evoluezi prin etapele aplicarii in practica si si sa te adaptezi apoi la ce ai reusit sa construiesti, ce poate fi mai frumos? Sa nu uitam insa ca Saturn atrage atentia asupra limitelor fiecaruia de a atinge un anumit prag, asupra faptului ca nimic nu se realizeaza fara efort si organizare, fara o constientizare a pozitiei in care ne aflam acum , a ceea ce ne-ar putea ajuta pe viitor sa atingem tinta, a ceea ce suntem dispusi sa oferim, sa schimbam in domeniul respectiv si pe cine ne bazam pentru asta.
  Uranus in schimb ofera viziune , ochi larg deschisi spre viitor, curaj de a porni, originalitate si spontaneitate...toate astea integrate cu seriozitatea si tenacitatea in timp de tip saturnian, nu au cum sa nu aduca bune rezultate.
  Posibil ca unii dintre noi sa se simta acum fortati sa ia atitudine, sa se simta deviati de la ce au in prezent in plan, ca sunt intr-o mare dilema,ca le e frica de necunoscut, teama ca nu vor face fata,ori asta pune la indoiala increderea pe care o au in ei insisi. II sfatuiesc sa priveasca situatiile altfel ca pana acum ,eventual din alt unghi.
  Iar cand va faceti planuri care implica finante si parte materiala, stabiliti-va bugetul, cautati mai multe oferte si comparati-le, lasati-va bani de rezerva, pentru ca sigur socoteala din targ nu se va potrivi cu cea de-acasa..
  Fir intins!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu