marți, 4 aprilie 2017

Restructurare  In completarea articolului in care am tratat aspectele planetare ale lunii aprilie, doresc sa ofer cateva detalii . Vorbeam atunci despre retrogradarea planetei Saturn si spun acum ca ea este ultima care se petrece in Sagetator si cu care ne mai intalnim ( vedeti ce optimista sunt?!!) abia peste 28 de ani. Unii dintre voi probabil ca stiu deja despre schimbarea semnului pentru Lordul Karmei . La sfarsitul acestui an va ajunge acasa, in Capricorn.
  Orice planeta care se misca retrograd conduce energiile spre interior...nici Saturn nu face exceptie, activand in acest mod intervalul  27-21 grade  al zodiei pe care o traverseaza. Concentrati-va si incercati sa va amintiti de ianuarie, februarie si martie, pentru ca ce se va petrece in urmatoarele luni va fi in stransa legatura cu iarna-primavara acestui an. Convingeri si prejudecati,  graba cu care am judecat, prezumtii ori subiecte legate de religie, intamplari legate de calatorii indepartate, limite si delimitari, frici si temeri, pesimism si indoiala, frontiere si crize de refugiati, culturi straine ori studii superioare, reveniri asupra unor legi, toate reprezinta doar o parte din subiectele ce vor fi puse pe tapet.
  Cautarea adevarului, cu rabdare si perseverenta, o doza de pozitivitate si optimism ,cam astea sfaturi cheie va dau pana pe 25 august.  Abia atunci lucrurile vor intra treptat pe un fagas normal, dupa ce ne-am invatat lectia, dupa ce am devenit mai intelepti si mai cu experienta. Ciclul planetar se va incheia definitiv in prima decada de decembrie.
  Stiti, uneori oamenii au nevoie sa se retraga pentru a putea progresa, au nevoie ca cineva sa le bareze drumul pentru a vedea ca se grabesc si-s superficiali sau nu acela e drumul bun, si mult mai bine am constatat ca oamenii inteleg lucrurile din propriile esecuri. Exact asta ne ofera Saturn in urmatoarele luni....acel timp de care avem nevoie sa meditam si sa reparam ce de fapt am construit pe picioare de lut intr-un anumit domeniu al vietii....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu