duminică, 16 aprilie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


  Hristos a inviat, dragi si dragele mele, iar, si iar, oferindu-ne oportunitatea de a renaste din cenusa! Universul ne transmite si el semnale prin energiile emise, iar noua nu ne ramane decat sa alegem constructiv pentru evolutia noastra. 
  Saptamana 17-23 aprilie modifica semnalele prin 3 actori principali care schimba semnul si unul in deplinatatea fortelor, care se pregateste de retrogradare. Astfel, Soarele ajunge in Taur, Mercur se intoarce in Berbec, Marte ajunge in Gemeni, iar Pluto isi consolideaza puterea in Capricorn. Peste toate modificarile, esenta karmica va pluti in aer impreuna cu Axa Destinului implicata in toate aspectele , facand mai clara legatura intre viitor si faptele din trecut. 
  In timp ce la inceputul perioadei trigonul Soare-Saturn indeamna la efort si abordare responsabila a relatiei cu autoritatile ori cu persoanele in varsta, Mercur acceseaza gandurile si ne ofera posibilitatea de a privi cu alti ochi intamplari de altadata. 
  Odata cu intrarea Soarelui in Taur, ne vom indrepta pentru o luna atentia asupra vietii materiale si a lucrurilor concrete, vom cheltui energie si bani ca sa ne satisfacem placerile, vom incetini ritmul ca sa atingem acea viata simpla si comoda pe care o dorim. 
  Chiar daca Soarele isi da mana cu Mercur, sa nu uitam de retrogradarea care cere accesarea partii intuitive a creierului. a mintii si gandirii non-rationale ! Sa nu uitam nici de faptul ca Mercur odata reajuns in Berbec tinde sa ne grabeasca in decizii ale problemelor care ne-au mai dat tarcoale si altadata...iar graba strica treaba si neatentia se va plati. 
  Marte in Gemeni pana pe 4 iunie ne va distrage, ne va risipi in cel putin doua directii, ne va implica in conflicte verbale ,ne va grabi sa semnam ceva ori sa plecam la drum nepregatiti. Faptul ca saptamana asta va fi in careu cu Axa Destinului ma determina sa va atrag atentia la dorinte si actiuni , pentru ca nu e de glumit ! Uneori e mai bine sa acceptam un ocol decat sa insistam cu orice pret  pe  drumul gandit pana acum , uneori e bine sa alegem un rau mic pentru a evita raul cel mare. In caz contrar, ne vom afla pe viitor, probabil in ianuarie-februarie 2018, la locul nepotrivit -in timpul nepotrivit. 
  Refacerea careului Venus-Saturn aduce  o intersectie de drumuri in fata noastra si va fi dificil sa alegem bine sau asa cum am sperat, ori aduce raspunsuri asteptate de ceva vreme, dar care nu ne vor fi pe plac. 
  PS 1- sfatul meu este ca in fata provocarilor sa apelati la mult calm si multa stabilitate cu picioarele bine infipte in pamant , sa va tineti nervozitatea sub control, sa nu faceti declaratii razboinice, sa evitati dezbaterile insistente, chiar sa faceti pasi laterali, sa fiti practici in decizii, sa va structurati inainte planurile , sa nu va impotriviti la ceea ce vor stabili persoanele cu putere de decizie si sa va bazati mai degraba pe invataturile din trecut in atingerea obiectivelor din prezent.

  PS 2- Combinati sfaturile mele si cu cele de la Ascendent !
Berbecii sa nu insiste in opiniile lor, sa nu se certe cu fratii si sa fie atenti la drumuri, Taurii sa nu caute sa isi asigure stabilitatea materiala cu orice pret si sa amane, Gemenii sa fie onesti, fara a da dovada de nechibzuinta, Racii sa evite confruntarile, operatiile chirurgicale daca se poate, dar si implicarea in actiuni ascunse, Leii sa nu provoace rupturi definitive in contrazicerile cu prietenii ori cu membrii unui grup din care fac parte, Fecioarele sa isi pondereze ambitiile de cariera si nici sa nu se lanseze acum in afaceri pe cont propriu, Balantele sa evite sa fie prea moralizatoare ,sa nu insiste in a-si apara ideile si sa amane daca se poate calatoriile in strainatate, Scorpionii, oricata neoie ar avea sa faca transformari esentiale in viata lor, sa nu decida pripit,si,in plus,sa aiba grija cum gestioneaza banii proveniti de la altii, Sagetatorilor nu le recomand parteneriatele agresive si nici incheierea de asocieri; de asemenea, procesele nu ii favorizeaza acum.
 Capricornii au tendinta sa se antreneze in prea multe proiecte si ii sfatuiesc sa nu isi asume responsabilitati decat atatea cate pot duce; de asemenea ,sa aiba grija la semnalele corpului fizic,pentru ca orice neglijenta acum poate avea repercursiuni pe mai tarziu.
Varsatorii sportivi sa fie atenti la antrenamente si la efortul fizic, iar ceilalti sa gestionezecu prudenta relatia cu copiii ori relatiile sentimentale.
In fine, Pestii sa evite conflictele in familie, sa nu se impuna ca lider de clan, iar cei implicati in mutare de domiciliu, eu zic sa mai astepte.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu