sâmbătă, 1 aprilie 2017

REPEROSKATSCOP DE APRILIE


  Si uite-asa timpul nu sta-n loc si ajunseram in aprilie. Astral, e o luna in care transformarile, in special cele dinlauntrul nostru, vor capata avant....in plus, "introspectie" va scrie pe fruntea noastra De ce spun asta? Pentru ca planetele sau ochii nostri, nah!, se joaca de-a stationarea si retrogradarea si ,da-i inainte, da-i inapoi ! Toate astea sugereaza o orientare a energiei spre interior asa incat, fie ne place, fie ca nu, modificarile noastre si ale mediului nostru inconjurator ,continua.
  Asa cum deja stim, Venus isi continua mersul inapoi pana la jumatatea lunii, cand va reveni la mers direct in zodia Pesti.
  Mercur, planeta intrata in ciclul retrogradarii incepe efectiv mersul retro pe 9, iar Saturn, dupa cateva zile de stationare ( plasare puternica a astrului, cand isi poate oferi lectiile in toata splendoarea lor !!), face cale-ntoarsa in ziua de 5.
  Planeta Jupiter este deja retrograda si continua la fel, dar pentru ca nu era suficient, vine si Pluto cu acelasi tip de pasi inapoi, incepand cu 20. 
  Avem asadar intoarceri de 180 grade si pentru planetele personale, si pentru acelea sociale, si pentru transpersonale. Cu atatea aspecte astrale subtile insa puternice, oricat am incerca sa ascundem , sa negam, cel putin intr-unul din domeniile de viata , nimic din siguranta de altadata nu mai exista . Orice incercare de a recupera lipsurile acolo, orice incercare de a ne tine cu dintii de trecut nu mai e posibila. E usor de spus si greu de facut, dar, cea mai buna solutie pentru crizele pe care fiecare le traverseaza, este acceptarea si renuntarea la dorinta obsesiva de a gestiona singuri situatiile.
   Aprilie este o perioada confuza, chiar haotica, cu Neptun in propria zodie foarte puternic . In acelasi timp Uranus inca mai are lucruri de spus intr-un mod surprinzator, cel putin cat se mentine activ careul in T cardinal din care face parte si care dinamizeaza metamorfoza.
  Tragand linie si facand sinteza, eu doar constat si afirm ca aceasta luna o sa dea multora posibilitatea sa priveasca viata lor din mai multe unghiuri si puncte de vedere, sa isi caute si sa isi gaseasca ceea ce ii motiveaza sa faca alegeri, dar si modul in care doresc sa isi atinga tintele, atat pe acelea spirituale, cat si pe acelea practice . Seriozitatea, asumarea responsabilitatii faptelor si profunzimea sunt de asemenea importante acum.

  Sfatuiesc Berbecii sa incerce sa se relaxeze si sa dea drumul anxietatilor ,sa se fereasca sa incerce sa se impuna, sa caute sa amane semnarea de noi contracte, pentru ca este mai curand benefica o prelungire a celor vechi.
Taurilor le sugerez sa isi reconsidere planurile personale , sa incheie acordurile care nu ii avantajeaza si sa isi gestioneze eficient finantele.
Gemenii sa isi clarifice relatiile cu oameni din trecut si care au fost apropiati de inima lor, sa isi stapaneasca iesirile imature, si sa nu fie surprinsi daca o prietenie s-ar putea transforma in ceva mai mult.
Racii sa se astepte la drumuri in locuri care au insemnat ceva candva pentru ei, sa aduca modificari in viata personala, care sa echilibreze familia si cariera, sa se fereasca a face confidente oamenilor care nu merita increderea si sa accepte propunerile de a lucra la un proiect creativ caci ii poate aduce satisfactii o astfel de implicare.
Leii sa se relaxeze in activitati artistice, sa nu evite varianta de a reveni la un job candva abandonat si sa se astepte la critici si penalitati daca nu au facut la timp anumite lucruri, 
Fecioarele vor avea cai deschise pentru parteneriate de toate felurile,dar sa nu uite ca asta inseamna si sarcini in plus, sa ia decizii in cunostinta de cauza daca doresc sa se implice in ceva nou in care nu au experienta  si sa faca economii prin stapanirea pornirilor de a cheltui aiurea.
Balantele sa accepte transferul la alte departamente daca li se solicita asta, sa aiba grija la pierderi si fraude si sa nu se incumete sa-si schimbe acum look-ul pentru ca nu le va placea modificarea.
Scorpionii sa nu semneze nimic important si sa nu faca promisiuni pentru ca se vor ivi situatii care vor intarzia achitarea de ele, sa aiba grija la secretele lor, caci macar unul ar putea sa iasa la suprafata si sa-si revizuiasca opiniile si ideile care au dat rateuri pana acum.
Sagetatorii sa petreaca mai mult timp in familie si chiar sa se preocupe de treburile casnice, iar daca sunt in cautarea unui loc demunca ,sa actioneze mai curand in prima parte a lunii, ori sa caute sa se multumeasca cu ceva temporar.
Capricornii sa restabileasca legaturi cu oameni pe care nu i-au mai vazut de multa vreme, sa se astepte la critici din partea sefilor, desi poate ca acestea sunt nedreptatite. In loc sa astepte sa treaca furtuna, poate ar fi mai bine sa isi caute in timp altceva de munca la o companie rivala...nu de alta dar poate ca sefului tafnos ii e teama ca i se fura locul.
Varsatorii ar putea avea deschideri spre arta, dar si oportunitati banesti, asta daca nu cumva or sa faca greseala sa parafeze noi contracte imobiliare ori de leasing . E in schimb benefica varianta de refinantare a unui contract mai vechi.
Pestii vor fi fermecatori in prima parte a lunii asa incat "au voie" sa actioneze acolo unde s-ar putea folosi de magnetism, sa se multumeasca provizoriu cu activitatile de rutina, sa revina daca doresc la un curs ori un hobby abandonat candva si sa se astepte la modificari venite din exterior care sa forteze restrangerea cheltuielilor.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu