miercuri, 12 aprilie 2017

Electrizant si surprinzator


   Ne pregatim pentru un nou rendez-vous Soare-Uranus, penultimul din semnul Berbecului. Acest ciclu dureaza un an, incepand din 14 aprilie. 
   Pentru omul obisnuit, Uranus vine ca un revolutionar , cu o forta exploziva care strica pacea de pana acum intr-unul din domeniile vietii, care distruge increderea oarba intr-un trecut pe care il credeam sigur.....numai aparent era sigur.
   Pentru oamenii cu spiritul liber insa, Uranus reprezinta mult mai mult, reprezinta  esenta inspiratiei si a dezvoltarii, el dezvaluind adevaruri mult mai mari decat inteleg mintile comune.... Uranus e insusi geniul cu sclipirile lui, e insusi vizionarul cu posibilitatea lui de a scruta zarea....sa nu uitam ca planeta reprezinta octava superioara a mentalului ( Mercur), este intelectul superior, este initiatorul si cutezatorul!
   Astrul ne mai vorbeste despre prietenie, fratie si dragoste universala, despre grupuri si asocieri,  oameni deosebiti in viata noastra, despre vise si sperante ,despre opinii progresive sau despre o exprimare libera si nonconformista. Insa de atatia ani in Berbec, ne-am dat seama ca este mult prea independent, loveste ca un trasnet si zgaltaie ca si cum ne curenteaza la 380 V.
   Intalnirea dintre Soare si Uranus va deschide caile unora asa incat ei sa faca alegeri intr-un alt mod ca pana acum, alegeri neobisnuite , impotriva curentului. Altii vor deveni irascibili si risca sa se implice in actiuni fara sa se gandeasca la consecinte, iar altii vor iesi in frunte din multime, vor prelua individualist fraiele unei situatii sau vor face totul ca sa aduca schimbarea in drumul lor. Sa nu ne imaginam ca tot acest comportament va fi primit de cei din jur cu bratele deschise, mai ales ca el se impotriveste traditiei , parintilor, autoritatilor sau chiar societatii si nu accepta nicio limitare !
   Daca vom initia in mod constient modificare in viata noastra, atunci ea are toate sansele de dezvoltare constructiva. Daca nu, evenimente din exterior vin fulger si determina schimbari radicale cu decizii gresite, de multe ori poate consecinte ale unor accidente, ale grabei si nervozitatii, ori asistam la dezbateri aprinse si inutile.
    Fiti pe faza la momentele de flash-uri mentale, de sclipiri, de intuitie si de vise cu ochii deschisi, caci ele pot ajuta cu informatii !
  Si corpul fizic s-ar putea resimti pe o astfel de energie planetara, aparand probleme bruste de sanatate, eventual insotite de spasme musculare ori pusee de tensiune si chiar palpitatii, dar care vor disparea la fel de repede precum apar.
In schimb, intalnirea celor 2 planete este interesanta cercetarii, inovatiei, inventiilor, tehnicii moderne si noilor descoperiri stiintifice, dar si studierii astrologiei.
   Stapanirea furiei si impulsivitatii reprezinta cheia perioadei.
   Calea noastra de acum va avea cate o mana astrala ajutatoare in acest an, iunie, august si decembrie, si atunci va aduce inventivitate sau cirumstante favorabile cu ajutorul carora vom rezolva probleme ce s-ar putea ivi, legate de alegerile de acum, dar  vor fi puse la incercare in iulie, octombrie si ianuarie 2018, cand ar putea aparea tot felul de situatii deranjante si perturbatoare in urma carora ne vom da seama daca deciziile noastre au fost bune sau suportam consecintele.

PS- stiati ca Uranus in limba greaca inseamna  zeul cerului, iar la fenicieni, Ur era zeul luminii ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu