sâmbătă, 8 aprilie 2017

APRILIE SI LUNA PLINA


   Se stie ca fiecare faza a Lunii are propria frecventa si emite propriile-i energii la care noi rezonam in felul nostru si dupa cum sunt dispuse astrele in tema natala.
   Luna Plina din aprilie ,cu faza exacta pe 11 , activeaza axa Berbec-Balanta, mai exact ultimul decan al acestor zodii.
   Luna va fi in Balanta, in apropiere de Jupiter, cu semnul gazda guvernat de Venus. Razele emise nu vor fi deloc anoste si de nebagat in seama deoarece careul in T cardinal este adus iar in prim plan, facand dificila misiunea astrala.
  Stapana zodiei gazda se afla in Pesti, in plina retrogradare si in aspect tensionat cu Saturn de asemenea retrograd.  Cum Luna Plina indica finalizare , sa nu ne mire urmatoarea perioada de stres, sa nu ne mire ca unele situatii din trecut, unele relatii, unele fapte se vor sfarsi intr-un mod nu prea placut, ba chiar cu sacrificii si pierderi pentru unii ! Si pentru ca retrogradarea atator planete solicita interiorizare, ar fi bine sa nu impingem lucrurile dincolo de limite, sa fim vigilenti la oamenii si informatiile care parvin si sa nu provocam tensiuni.
   Balanta in esenta cauta echilibrul prin altul, cauta elemente care sa o completeze , cauta entitati care sa se implice voit, pentru ca isi doresc asta , sa coopereze si impreuna sa se lucreze intr-o actiune concentrata. Iar Jupiter retrograd langa Luna dubleaza aceasta cautare si dorinta de a nu pierde ceea ce probabil am gasit altadata si ne-a convenit.
   Pe de alta parte, celalalt, Berbecul, semnul gazda al Soarelui, doreste initiativa si lucru individual, pe cont propriu. In plus, prezenta planetei Uranus acolo accentueaza si mai si schimbarea, dorinta si rebeliunea pentru a se castiga o anumita independenta.
   Asadar, energii opuse, una tragand intr-o parte, alta tragand in directia inversa, dezechilibreaza balansoarul perioadei pe care o traversam si e nevoie de varianta ca sa refacem starea ori de alta solutie ca sa gasim cale noua in viitor. Daca se opteaza pentru a doua idee, este clar ca prima se termina si se elimina , iar cei implicati trebuie sa constientizeze si sa accepte lucrurile ca atare.
   Nu-i exclus ca ceea ce se indreapta spre noi sa fie surprinzator datorita prezentei uraniene sau e posibil ca un grup, un prieten, un sustinator sa devina stimul de evenimente, poate chiar sa cada in dizgratie si toate sperantele noastre de pana acum sa se darame.. Indiferent de intamplari, eu cred ca o stabilire corecta si realista a prioritatilor in acele momente , urmata de o buna cooperare , vor constitui  cheia .
   Feriti-va de sperante desarte, mai ales daca e vorba de iubiri sau investitii, judecati cu calm situatiile complexe daca tinerii vostri copii va vor da de furca, nu lasati tensiunile si nelinistile sa va conduca, nu va asumati riscuri inutile, nu luati decizii sub efectul emotiilor, nu faceti din tantar armasar sau nu reactionati haotic  la gesturi de gelozie, santaj , manipulare si dorinta a altora de a va controla !

Pentru nativii din semn/sau cu Ascendent in:

Berbec- opozitia Luna-Soare activeaza axa parteneriatelor, aducand acolo dispute sau rezultate ale unui proces;
Taur-sa echilibreze relatiile cu colegii sau de la locul de munca, dar si sa isi ingrijeasca sanatatea;
Gemenii- pot avea dificultati de comunicare cu prietenii ori vor fi ingrijorati din cauza unui copil;
Racul-sa acord atentie unei situatii dificile in familie,eventual cu unul din parinti;
Leul-sa fie atent la comunicare, la ce semneaza si la ce informatii primeste si transmite, inclusiv catre frati;
Fecioara-are activata axa financiara si acolo se schimba surprinzator ceva; e motivul pentru care va sfatuiesc la prudenta in caz de imprumuturi;
Balanta-sa nu reactioneze fara cap in fata evenimentelor neprevazute, mai ales nativul celui de al treilea decan;
Scorpionul-este pus in fata dezvaluirii unor secrete tinute ascunse pana acum ori finalizeaza ceva care nu statea in program;
Sagetatorul-va asista la complicarea unei relati cu copilul sau o prietenie va fi pusa in discutie si probabil ca se va rupe;
Capricornul-are casa carierei activata si acolo intervin schimbari, lucru ce poate afecta familia;
Varsatorul-va finaliza un proces in desfasurare sau poate anula proiectele unei calatorii;
Pestii-pot incheia un credit ori cheltuielile pentru a-si achita imprumuturile sau taxele vor fi resimtite ca impovaratoare .
Un comentariu: