luni, 27 februarie 2017

REPEROSKATSCOP SAPTAMANAL


    Saptamana 27 februarie-5 martie continua sa stea sub influenta energiei dinspre semnul Pesti, acolo unde abia am avut o eclipsa de Soare, acolo unde Trecutul si Karma, Neptun, Chiron,Soare si Mercur isi unesc fortele si transmit semnale in eter.
  Pe fondul inca accentuat al zodiilor cardinale  pornesc doua cicluri importante apoase, cu bataie pe termen mediu ( 1 an), iar aici ma refer la ciclul Soare-Neptun ,iar celalalt, Mercur-Neptun. Pentru ca Neptun este in deplinatatea fortelor ,in zodia pe care o conduce ,dar si pentru ca Trecutul din Axa Destinului se afla aproape, vechile tipare, viciile, neasumarea de responsabilitati, negarea adevarului, inselatoria sau idealismul ne-ar putea conduce spre zone obscure, la capatul carora dezamagirile sa fie mari. Atentie asadar la informatiile transmise si primite, la dezvaluirile ce se refera la situatii de altadata pentru ca ele pot declansa haos si complexitate acolo unde ar trebui de fapt gasite rezolvari ! Detaliile vor face diferenta.
  Asta nu inseamna ca nu vor fi persoane care isi vor gestiona binisor situatiile prezente in mod ascuns si ascuns, la urma urmei fiecare minte dintr-un motiv sau altul, dar ca demersurile sa aiba si rezultate, va fi important ca actiunile si vorbele  sa nu "calce pe cadavre", sa nu afecteze si sa nu domine pana la zdrobire pe ceilalti. 
  Opozitia planetelor  Uranus,Marte, sau a lui Eris din Berbec cu Jupiter din Balanta ,  stationarea si apoi retrogradarea lui Venus aflata tot in semnul iute si de foc martian, cu toata nerabdarea si revolta de a trece la fapte, impun totusi un echilibru, un compromis, o cale de mijloc in tot ceea ce inseamna relatiile , dar si finantele noastre, deoarece pe aceste segmente riscam sa facem excese. Sa alegem acum o singura varianta si sa ne indreptam cu toate fortele intr-o singura directie, este cum nu se poate mai proasta varianta. Recomand prudenta, evitarea angajamentelor pe termen lung, un pic de conservatorism chiar, regandire a conexiunilor sociale si o setare a ritmului de lucru, pentru ca nu putem obtine totul rapid, asa cum am fi tentati sa credem in momentele de euforie.
  Este mai degraba o saptamana a concentrarii pe nevoile  interioare, a constientizarii lor, a reflectiei asupra vietii personale , a axarii pe exprimarea in arta ori spiritualitate, a acordarii de atentie viselor si premonitiilor noastre, a conectarii cu spiritul ,cu sentimentele,cu profunzimile,pentru a ajunge de fapt la sursa si miezul dorintelor ,pentru a distinge daca ele reprezinta cu adevarat ceea ce ne trebuie ca sa progresam si a ne gandi daca nu cumva ele sunt doar o rabufnire a orgoliului si egoului.
  Si trigonul Marte-Saturn accentueaza pe necesitatea intelepciunii , pe efort si disciplina pentru ca numai asa vom fi capabili sa luam masuri pertinente,care sa ne conduca spre reusita. Contrar, pierdem masura si contactul cu realitatea, si nu facem altceva decat ne risipim inutil energia.
   Succes!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu