vineri, 6 ianuarie 2017

Lectii de destin pana in 2018


     Se stie ca Axa Nodurilor lunare reprezinta un vector al destinului fiecarui nativ. Fiecare are lectiile si examenele lui de trecut, iar regulile sunt aceleasi pentru toti. De multe ori drumul spre adevarul nostru care sa ne ofere acea crestere de care avem nevoie, este presarat cu obstacole si experiente dureroase. Unii il gasesc pana la urma, cu ocolisuri, cu poticneli, dar il gasesc, in timp ce altii poate ca nu il afla in asta viata pentru ca nu il constientizeaza, pentru ca nu il cauta, pentru ca orbecaie in intuneric. Indiferent pe ce sector de viata se afla situat, primeaza clar legea moralitatii, cel putin acolo. Ascultand semnalele din exterior, cele transmise de Univers sub directa indrumare a Marelui Creator, in mod intuitiv ne vom indrepta spre ajustarea directiei in care mergem , iar ritmul de viata devine mai usor, povara nu ni se va mai parea chiar de nedus.
   Pozitia in semn si casa a Nodului Sud in harta natala indica abilitatile si talentele innascute sau capatate ca experienta , dar  si defectele, adica acele caracteristici care se manifesta fara efort, caci  le-am mai exersat si altadata. Cum drumul batut si stiut este cel mai simplu, unii aleg sa ramana doar acolo ...tot ce stiu ei sa faca, bine-rau, fara sa se dezvolte. A deschide noi cai si a reusi sa treci peste problemele majore existentiale, inseamna de fapt sa te indrepti spre celalalt nod, Nodul Nord lunar. Alegerea insa ne apartine.
   La fiecare 18 ani nodurile in tranzit revin la pozitia din astrograma natala.Atunci traversam perioade cheie in care avem ocazia de a reflecta la cauzele esecurilor ori succeselor noastre de-a lungul vremii. De asemenea, tot atunci ni se ofera varianta de a planifica ce vom face pe viitor, mereu in conformitate cu rezultatele din trecut. Perioada este sensibila pentru ca o invaluim in frica de necunoscut si teama de pierdere a lucrurilor, persoanelor si situatiilor de altadata, cu care ne-am obisnuit si pe care le consideram stabile, oferindu-ne echilibru...se pare ca nu e chiar asa.
     Din luna mai 2017 si pana in noiembrie 2018 , Axa Nodurilor lunare schimba semnele ajungand pe Leu-Varsator, eliberand Pesti-Fecioara. Cu Nodul Nord in Leu, caci acolo va trebui sa tintim, scopul devine acela de manifestare a identitatii si individualitatii...ori asta in detrimentul Varsatorului care inseamna "prieteni,sustinatori,asociatii si grupuri". Cum Varsatorul, semnul unde se va afla Nodul Sud, este un semn de aer care manifesta detasare si dorinta de a evada din ceea ce consideram noi ca ne leaga, o sa tindem probabil sa fim rationali, cat se poate de intelectuali, ceea ce ne va indeparta de  generozitatea si iubirile noastre. Rationalizandu-ne sentimentele, vom pierde legatura cu propria inima. Vom tinde sa acordam atentie marita la spusele altora despre noi si sa ne conformam dorintelor acestora, in detrimentul nevoilor noastre, vom ezita sa ne asumam riscuri ori sa ne manifestam creativitatea...capcana !...Din contra, trebuie sa ne reinventam fara sa ne bazam pe dorintele altora si mai ales fiind proprii nostri prieteni!
    Nodul Nord in Leu poate lansa pentru unii o perioada amoroasa, altii pot traversa provocari profesionale in care e nevoie sa isi manifeste abilitatile de conducator, in viata altora poate aparea un copil (dorit sau nedorit, atentie!), ori chiar copiii ar putea fi aceia care sa provoace parintii sa isi invete lectiile. Trebuie sa privim cu optimism lucrurile ,sa fim curajosi si sa vedem inclusiv laturile pozitive ale situatiilor pe care le vom traversa multe luni. Daca dorim sa ne eliberam caile pentru viitor, va trebui sa dezvoltam calitatile zodiei Leu, acolo unde  va tranzita Nodul Nord, fara sa ne sacrificam pentru aceia care nu merita...cred ca se  impune o curatenie intre aceia pe care ii lasam sa ne inconjoare . Sa invatam sa daruim iubire, fara sa o cersim la schimb  in orice conditii  dar,in primul rand,sa invatam sa ne iubim pe noi! 
     Scopul este sa reusim sa obtinem ceea ce dorim, nu prin detasare de oameni,ci prin implicare detasata alaturi de altii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu