vineri, 23 decembrie 2016

Lasati speranta sa renasca!  Urmeaza zile speciale in care ceea ce ne motiveaza este doar adevarul si profunzimea de a privi lucrurile si situatiile....un fel de investigatie a misterului.
  Cooperarea si dialogul cu ceilalti ar putea fi usor greoaie din cauza tendintei de seriozitate exagerata in a ne sustine ideile fixe si incapatanate,fara sa observam si opiniile altora, impresii care chiar conteaza. 
  Daca ne ghidam dupa intuitie si voce interioara,va fi mai usor de depasit vreo stare de indispozitie ori blocaj,iar daca reusim sa imbinam vechiul cu noul, traditia cu originalitatea si efortul cu viziunea, vom putea deschide cai pentru urmatorii 6 ani.
  Frumusetea aspectelor venusiene ne-ar putea face generosi,ar putea aduce recompense surprinzatoare si,ceea ce e mai important, o raza de optimism si speranta.
  Bucurati-va de frumusetea sarbatorilor ce vin, fiti in apropierea celor dragi ,iar voi, Mos Craciunilor, aveti grija ca cineva pandeste si e numai ochi-urechi ...pentru a investiga misterul despre care spuneam  !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu