duminică, 27 noiembrie 2016

Tendintele saptamanii


   Ultimele zile de noiembrie se vor afla sub efectele careului Venus-Uranus,dar tonul si fundalul o sa-l dea faza de Luna Noua ce se implineste in ziua de 29,asa incat pornim la drum de iarna cu noi inceputuri ,noi directii care sa ne tina in verva. E foarte important CE si CUM pasim acum, cat de serioase ne sunt tintele si obiectivele pentru ca viitorul,  implicit rezultatele actiunilor noastre , depind foarte mult de aceste zile. Exista un iz de predestinare aici, dar e nevoie de mult discernamant si pastrarea contactului cu realitatea ca sa evitam o mare deziluzie candva, peste timp.
  Careul dintre  Soare-Neptun vine cu o mare sensibilitate, in asa fel incat e foarte usor sa ne lasam pacaliti si sa picam victima nedreptatilor. Din cauza nesigurantei si credulitatii, cei  mai siguri pe ei ne pot intimida sau duce de nas, ne putem simti discriminati ori ne putem trezi in mijlocul unui scandal.
  Vulnerabilitatea emotionala se poate exprima datorita incapacitatii noastre de a atinge telurile propuse ,pentru ca ele au fost prea idealiste si noi prea visatori.
  Atractia pentru stiintele ezoterice e ridicata la unii, dar trebuie mare grija pentru a nu pica in capcana impresiei pe care o putem avea, cum ca suntem mai presus de oameni daca fire nevazute ne transmit informatii din eter, sau putem fi inselati de persoane pe care le consideram mentori.
   Decembrie  paseste cu dreptul prin formarea unui aspect pozitiv de trigon intre Marte si Jupiter ,dar si al unui sextil intre Marte si Saturn. Aspecte frumoase, credinte puternice, posibil si un usor noroc, cu conditia ca intentiile sa fie oneste…cam asa s-ar traduce tendintele astrale.
  Lasam in urma opozitia Uranus-Jupiter sau ii gasim rezolvarea acum. Cu incredere si curaj putem incerca ceva nou sau ne putem asuma sarcini dificile, punand in practica proiecte pe temen lung.    Repurtam victorii, fie ca vorbim de competitii sportive, fie ca vorbim de razboaie la figurat. E perioada de deschidere in afaceri, dar si in politica, daca tot ne apropiem de ziua alegerilor pas cu pas.   Creste dorinta de a lupta si a concura, unicul tel fiind victoria. 
  Pe asemenea aspecte, actiunile care pornesc au toate sansele de reusita. Chiar si cu intentii egoiste sunt sanse de succes, daca nu-i strivim pe altii in drumul vostru.  
  Deci, sfarsitul de saptamana e favorabil luarii de decizii importante,de rezultate ale efortului de pana acum, de preluare a conducerii, de crestere a averilor prin actiune corecta….caci discutam totusi de Jupiter.
  Faptul ca Mercur ajunge in semnul Capricorn da o nota in plus de seriozitate  planurilor noastre, da o organizare si o structurare buna a mentalului, a ideilor si a modului de a privi lucrurile si situatiile.

  Pana in februarie 2017, caci pana atunci sta Mercur in acest semn , pentru ca si retrogradeaza, deci pana atunci vom aborda subiecte serioase si cu buna aplicabilitate in practica, nu mai avem timp de fleacuri Mai bine incercam sa dam valoare viitorului, sa ne concentram sa facem lucrurile cat mai bine ca sa maximizam beneficiul!  Este vremea bunelor strategii. Poate ca nu vom fi atat de ingeniosi si de inventivi, dar va suplini ambitia, organizarea, munca si dorinta de a accede la putere.
  Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu