duminică, 20 noiembrie 2016

TENDINTELE SAPTAMANII   Vom sta fata-n fata cu o saptamana puternic energizata de aspectele planetelor personale cu cele sociale si cele transpersonale, asa incat vom avea iar alegeri de facut (in contextul in care viata sociala isi pune amprenta), unele noi, altele legate de atitudini din trecut.
  In prima jumatate a saptamanii ne putem dezvolta propriul stil creativ,putem simti o uniune spirituala speciala cu cineva,decoram totul in jur cat mai armonios si placut, dar nu ne uitam nici pe noi,nici felul in care ne prezentam in fata altora.
   Devenim sensibili la toate urateniile vietii si trebuie sa fim atenti  ca de aceasta mare emotivitate sa nu profite altii si sa ne insele, fie printr-o legatura amoroasa, fie din punct de vedere financiar.
  Trecerea Soarelui din semnul apos profund al Scorpionului in cel de foc si expansiune al Sagetatorului, modifica traseul astrului, de la adancime spre suprafata si de la suspiciune spre expansiune,cu exagerarile de rigoare. Sagetatorul,fiind un semn dublu,  da predispozitie la stari de moment schimbatoare, tendinte insotite si de subiectivitate, iar de aici, imprastiere si lipsa de concentrare, orgoliu nemasurat si cheltuiala excesiva.
  Firele ce leaga pe Mercur-Jupiter-Saturn  vor aduce unora stari de inactivitate si blocaj mental,posibil pesimism,iar altora,calatorii,relatii serioase in afaceri,noi piete de desfacere cu potential pe termen lung,obligativitate de a respecta organele statului si implicit legea,intelegere intre tineri si adulti. Sa lasam optimismul gratuit deoparte, si sa trecem la lucruri serioase,organizate si disciplinate,si in fapte,si in vorbe! Sa fim realisti si practici,caci avem in fata o deschidere al carei efect il vom resimti pana la sfarsitul lui noiembrie,anul viitor !
  A doua jumatate a perioadei ,aspectele dintre Jupiter-Pluto-Venus sugereaza obsesii, invidii si gelozie, manevre de manipulare si control, inclusiv lupte politice, invaluirea subtila a faptelor si realitatilor pentru atingerea de scopuri, nu totdeauna curate, stabilirea de teluri fanteziste,investitii fara acoperire. Avem insa oportunitatea pe care ne-o ofera universul, de a trece intai actiunile noastre prin filtrul gandirii si logicii,de a beneficia de o idee sclipitoare in asa fel incat sa intoarcem lucrurile in favoarea noastra prin trigonul  Mercur-Uranus. 
  Acelasi trigon Mercur-Uranus, desi e aspect pozitiv, emana o energie mare care,daca nu-i canalizata corespunzator, aduce probleme serioase. Vin asadar in ajutorul vostru cu o atentionare in timpul calatoriilor !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu