duminică, 6 noiembrie 2016

MODIFICARILE ENERGIILOR SAPTAMANII


  Saptamana 7-13 noiembrie va fi strabatuta de fiorul modificarilor energetice,in conditiile in care trei planete schimba zodia . Prima schimbare o s-o faca Marte, care ajunge in Varsator,  urmeaza Venus, in Capricorn, iar ultima planeta a saptamanii ,Mercur, va ajunge in Sagetator.
  Marte va traversa Varsatorul pana pe 18 decembrie,Venus Capricornul pana pe 7 decembrie, in timp ce Mercur va matura Sagetatorul pana pe 2 decembrie.
 Vom cauta sa devenim mai informati si sa ne modelam viitorul dupa propriile noastre viziuni. Nu va lipsi agresivitatea si balansul intre extreme, nu va lipsi aroganta ori tendinta de a trage concluzii pripite. Unii se vor crede mai destepti decat sunt, convinsi ca toate raspunsurile pertinente se afla la ei. Astfel,e dificil sa-I mai asculte si pe altii si atunci sfarsesc prin a face mai mult rau decat bine. Sa nu mai spun ca unele gafe pot fi ireparabile!!
  Alte tendinte ale lui Marte in Varsator ar putea fi acelea izvorate din idei si atitudini reformatoare, progresiste, originale si chiar umaniste. Toate pot deveni catalizatoare intelectuale si stiintifice, cu mutari importante vizionare. De asemenea,un stil unic si neconventional poate atrage circumstante si situatii neobisnuite in fata carora sa ne trezim pusi. Nu ne va placea nicio traire conservatoare si vom cauta sa iesim din conveniente si rutina facand nefacute si incercand sa ne scuturam de ceea ce consideram lanturi ingraditoare, ne vom opune regulilor invechite si vom incerca sa rescriem regulile jocului.      
  In privinta relatiilor sufletesti, legaturile preferate vor fi acelea care presupun detasare emotionala sau unele se vor desfasura scris ori mai mult la distanta.
  Venus ajunge si ea pe teritoriul recelui Saturn, adica in Capricorn, acolo unde vom munci din greu ca sa traim pe picior mare ori sa dezvoltam afaceri. Va creste ambitia , dar si preocuparea fata de lucrurile grave si serioase. Se stie ca zodia Capricornului e una de strategie, disciplina, autoritate si respect. E clar atunci ca va trebui sa ne asumam responsabil orice mare cheltuiala, sa cautam calitatea in defavoarea cantitatii, sa ne dorim tot ce e mai bun pentru noi , cu conditia sa fim constienti ca e nevoie sa depunem efort .
  De asemenea,Capricornul accentueaza temerile si fricile, iar unii se vor simti nefericiti si singuri, in timp ce altii se vor lasa cuprinsi de resentimente.
  Multe din cuplurile care se formeaza acum  trebuie sa isi fixeze teluri comune iar ele sa aiba ca directie clara - ascensiunea . Altfel, relatia va deveni rigida in timp. Iar daca vorbim de alte genuri de legaturi , ele sa pastreze ridicata cota de conexiuni sociale, de afaceri, de management.
  Referitor la Mercur in semnul de foc al Sagetatorului , ideile si filozofiile vor zburda dintr-o parte intr-alta, pentru ca planeta confera libertate gandirii spre aflarea unui adevar. Va exista o mare sete de cunoastere , dar e putin timp la dispozitie ca sa fie si aplicata in practica invatatura acumulata. Se promoveaza principii,se emit teorii , se cauta adevarul, se privesc perspectivele cu optimism, indiferent daca ele se concretizeaza sau ba in viitor. Dar una peste alta se lucreaza mental dezorganizat si se sare peste subtilitatile care ar trebui in alte conditii sa ne puna in garda. Sa avem grija spre ce ne indreptam crezurile si atentia, cui acordam increderea noastra , cata pasiune depunem in cuvinte fara sa avem acoperire la ele, caci, de la intentie si pana la practica, este cale lunga !!
  Saptamana rodnica tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu