miercuri, 30 noiembrie 2016

Cocosul Rosu se apropie


   Chiar daca astrologia pe care o studiez este cea occidentala, persoanele care au lecturat articolele mele de-a lungul anilor stiu ca atunci cand fac postez o incursiune in aspectele anului urmator, rezum si ideile principale ale horoscopului chinezesc. Nici acum nu ma dezmint si e prima referire pe care o fac la anul 2017.
   In zodiacul chinezesc ( anul care incepe ceva mai tarziu) ,va fi marcat de Cocosul Rosu. Elementul va fi focul si numai cand spunem cuvantul FOC ne gandim la furie,militantism,dorinta de a iesi in evidenta,egoism si dinamism. Incredibil de activ, anul aduce si aspecte pozitive.Ele probabil ii favorizeaza pe aceia care mai mult actioneaza in loc sa se intinda la vorba.
  In esenta,zodia Cocosului are semnificatii extrem de versatile pentru ca, in afara unor tendinte de iritabilitate si instabilitate emotionala , Cocosul vine cu calitati cum ar fi precizia, generozitatea si chiar responsabilitatea.
   Elementul foc e simbol al dreptatii si face legea scrisa ori nescrisa caci, pe langa faptul ca arde tot in cale, ramane cenusa care-I bun ingrasamant pentru ceea ce se naste.
   Sfera sentimentala si senzuala va fi dominata de gelozia si egocentrismul cu care Cocosul isi apara gainile din curtea lui pe o parte, iar pe alta, gelozia poate rupe casatorii si uniuni. Cum Cocosul se exprima mult prin cucuriguu, zgomotos dar nu nesabuit, probabil ca vorba si comunicarea rezolva multe, mai ales in situatii de conflict. Nu-I exclus ca lectia anului 2017  sa fie aceea de diplomatie agresiva.
   Cat despre Anul Nou , sarbatoarea mult asteptata care aduce o stare de spirit vesel, pe langa cadouri , masa imbelsugata cu delicii, petrecere  si o discutie prieteneasca, deci ,pe langa toate astea, cel mai important lucru pe care trebuie sa il aduca este speranta, speranta ca asteptarile noastre sa devina realitate.
   Daca ma raportez la anul zodiacal,  Cocosul Rosu prefera sa pastreze de sarbatori traditiile in familie , alaturi de cei dragi, si sa ne prinda imbracati macar cu un obiect  care sa aiba tenta de rosu .      Alte culori  pe care le sugerez sunt  galben, auriu, alb,  avand ca accesoriu daca se poate, perla.
Feriti-va insa de vestimentatie din imitatii sau blana ,eventual piele de animal de prada…ca tigrul de exemplu sau vulpea!
  Decorul casei si al bradului de Craciun sa fie de asemenea cuprins in schema de culori recomandata,  ornamentele sa fie din materiale naturale,macar la masa festiva, iar alaturi de steaua de Craciun,sa se  aseze si simbolul Cocosului.
   P.S.-Pe masa de Anul Nou nu  recomand mancarea din pasare si nici tacamurile de plastic !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu