luni, 12 septembrie 2016

Schimbari si eclipsa lunara


  In seara de 16 septembrie  avem vizibilitate maxima a fenomenului de eclipsa de Luna prin penumbra,la grad 24. Soarele va fi in Fecioara,iar Luna va fi in opozitie,in Pesti. Efectele acestei Luni Pline mai puternice vor fi resimtite in special de nativii cu accent pe semnele mutabile,iar ca zone geografice ,acolo unde "atinge" traseul eclipsei sau acolo unde semnul Pesti si Jupiter ori Neptun, guvernatorii acestei zodii, patroneaza. Traseul ei va cuprinde Europa,Africa,Asia, parte din Australia si vestul Oceanului Pacific,iar ca importanta poate fi resimtita in regiuni ca Mauritania,Insulele Canare, Senegal, Rusia,Kazahstan,India ori Pakistan,timp de aproape 4 luni. In astrologia traditionala ,tari cu sectoare patronate de Pesti ar fi Egiptul,Italia,Franta,Germania,Portugalia sau Spania.
  Dupa cum bine se stie,Jupiter extinde si mareste tot ceea ce tine de el; astfel,energiile din aceasta perioada tind sa fie puternice ori sa se resimta mai tare decat altadata.
  Pesti,ultimul semn din zodiac,cu eclipsa formata in ultimul decan,pe  gradul 24 -condus de Marte,cu care eclipsa e in careu acum...toate aspectele atrag atentia la finaluri,mai ales ca planeta se afla intr-un semn de foc,adica in Sagetator. Ma astept la semne de intrebare asupra unor probleme din trecut si necesitatea ca ele sa fie revizuite,ma astept ca procese globale incepute altadata sa se apropie de finalizare,ma astept sa dispara mistere nerezolvate pana acum,trecutul sa ramana in urma dar odata cu el si oportunitatile ratate sa fi fost ultimul tren.
  Emotivitatea oricum e crescuta in preajma oricarei eclipse,asa incat ma astept ca multi nativi sa intampine dificultati in pastrarea unora din relatiile existente,iar altii sa doreasca prin orice mijloace sa atraga atentia asupra lor.. Si daca acolo se va rupe ceva,cu siguranta nu va fi liniste si pace...din contra,va fi ceva exploziv,cu vedere la public ,cu barfa,scandal si controversa,daca nu chiar ceva dramatic..Trigonul perfect dintre Marte si Uranus va aduce un curaj nebunesc de eliberare asa incat unii sunt tentati sa isi asume acte extreme de bravura.
  Implinindu-se pe axa Pesti-Fecioara probabil ca aceasta eclipsa de Luna o sa ne vorbeasca in urmatoarele luni de sanatate,medicina,compasiune,de loc de munca,de responsabilitatile zilnice,de mod de viata si nutritie,de spiritualitate ori sacrificiu,de iluzia in care am trait pana acum si care trebuie sa dispara,de modul in care am inselat sau ne-am lasat inselati. Alunecosi cum sunt Pestii s-ar putea sa ocoleasca o confruntare directa dar rezultatele sa fie imprevizibile in acel sector stapanit de zodie. Fiti intelepti asadar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu