joi, 29 septembrie 2016

PERFECT REALIZABIL SAU DOAR VIS CU OCHII DESCHISI


   Ca sa incheiem in forta luna septembrie,un inceput de toamna atat de energizat de aspecte astrale majore, ne pregatim acum de Luna Noua ce se implineste dimineata devreme a zilei de 1 octombrie,la gradul 8 Balanta.Se pare ca,in urmatoarele 4 saptamani,variantele de a porni ceva nou intr-un domeniu sau altul vor fi la vedere,iar alegerea ne va apartine....noua sau celui care ne merge alaturi,noua sau aceluia pe care il solicitam sa ne acorde ajutor,noua sau "gura lumii"in fata careia ne aplecam? Unde-ar fi mai bine sa apelam,la cine-ar fi mai bine sa ne gandim atunci cand hotaram ceva important, de cine-ar trebui sa ne debarasam pentru a elibera o noua cale pentru ca cea de pana acum si-a cam indeplinit misiunea ? Probabil ca acestea ar fi intrebarile la care ne indeamna Luna sa meditam in aceasta perioada...
   In primul rand Balanta ne cere echilibru,amintindu-ne ca trebuie sa ramanem permanent unii cu altii conectati,inclusiv prin idei(caci faza se formeaza pe casa 3),prin comunicare,prin invatare unii de la altii,prin negociere,dar si prin capacitatea de a accepta egalitatea  si dreptatea. Balanta ne aminteste acum cat de puternica ar fi legatura intre indivizi in lupta lor contra inechitatii.
  Luna Noua vine sa activeze Marele Benefic Jupiter,abia intrat de curand in semnul care gazduieste aceste aspecte.
   Desi orbul pe care il face cu Pluto sau cu Marte e larg ,inca mai e nevoie sa avem grija la tendintele lui vulcanice si la dusmaniile deschise. Abuzul de putere ameninta o existenta pasnica si va fi nevoie de a taia cu sange rece orice legatura inutila,ba chiar toxica. Astfel de ajustare este obligatorie daca vrem sa eliberam calea aparitiei altui partener in viata noastra sau calea prin care sa ne materializam un vis financiar la care aspiram,stiut fiind ca Venus,guvernator de Balanta si dispozitor de aspectele ce au loc acum,deci Venus are legatura si cu valorile materiale.In plus,planeta mediaza Axa Destinului.
  Urmatoarele saptamani reprezinta bune momente de a incepe noi cursuri,de a porni la drum cu promisiune de reusite ,de a investi,dar cu atentie si cu cap,de a gasi noi colaboratori si noi piete de desfacere,mai ales pe termen lung. Lordul Timpului ,Saturn,este acolo in sextil si ajuta noile proiecte serioase pe viitor. Jupiter solicita expansiune in asa fel incat exista sansa de a stabili noi tinte pentru a progresa si a ne extinde,cu conditia de a fi precauti ,exigenti si pregatiti de efort .
   Singurul aspect strans al Lunii este acela de inconjunctie cu Neptun....se pare ca va fi imposibil de pus in practica idealismul si fantezia....Stabiliti cu atentie inainte daca ceea ce va doriti e utopie sau realizabil,sa nu cumva sa ramaneti doar la nivel de vise cu ochii deschisi!
   Spor maxim sa aveti!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu