duminică, 14 august 2016

Energiile saptamanii curente  

Saptamana 15-21 august aduce in discutie tendintele oferite de implinirea fazei de Luna Plina pe axa Leu-Varsator,de aspectul dintre Soare si Uranus pe semne de actiune ,de cel format intre Venus si Pluto pe semne practice de pamant, si toate pe fondul unghiurilor planetare care apasa de ceva vreme asupra intregii societati.

  La fel de importanta mi se pare si implicarea Axei de Destin in grafic,alaturi de Venus,precum si opozitia Mercur-Chiron resimtita la nivel subtil poatedoar de aceia care constientizeaza esenta lucrurilor si intamplarilor pe care le traverseaza.
  Aspectul pozitiv dintre Soarele aflat in Leu si Uranus din Berbec,unghi care se implineste pe 16 august,o sa ne permita sa ne exprimam si sa ne exteriorizam originalitatea si unicitatea caci,la urma urmei,fiecare este unic in felul sau. Abilitatile tehnice sunt iar acum in prim plan si parte principala din preocuparile multora ,intuitia si momentele de revelatie si constientizare de situatii la fel.
In plus,aceste cateva zile din preajma aspectului exact sunt propice noilor cunostinte ,unele din ele facute in imprejurari mai deosebite ori se leaga de implicari in actiuni de grup si asociatii.
  Unghiul format intre Venus si Pluto deschide cutia pasiunilor , creste intensitatea sentimentelor,dar asta nu inseamna ca ele se dezvolta bilateral in cuplu. Daca se vor manifesta doar dintr-o parte,atunci dezamagirea celui implicat va fi enorma daca nu I se raspunde cu aceeasi profunzime si seriozitate.Deci putem iubi dar putem si uri in aceeasi masura . Celor mai multi dintre aceia pe care Cupidon ii atinge acum,iubirea le va transforma viata,implicit personalitatea si caracterul... in bine sau in rau.
  Pentru aceia la care aspectul planetar atinge zona financiara, probabil ca banul o sa aiba un cuvant greu de spus pe viitor.
  Luna Plina(urmata de eclipsa de Luna) ce se va forma pe axa Leu-Varsator,cu faza exacta pe 18,va da tonul urmatoarelor doua saptamani,adica pana la sfarsitul lunii.
  Luna in Varsator este condusa de 2 guvernatori,unul fiind Uranus,bine aspectat fata de opozitia Luna-Soare,in asa fel incat surprize placute vin ca urmare a eforturilor noastre trecute,dar vin pe neasteptate si cand nimic nu mai speram.Tendintele sunt valabile in sectoarele legate de job,functie si statut social.
Iar celalalt guvernator este Saturn care mai degraba are conotatii in zona iubirii,acolo unde unii se autoamagesc iar trezirea la realitate devine dureroasa.
  Referitor la opozitia Mercur-Chiron ,ea poate aduce in discutie variante neobisnuite de vindecare sau redescopera o rana adanca sufleteasca ori fizica. Durerea despre care de obicei refuzam sa vorbim,e rascolita acum de cineva din exterior si,oricat de incomod ne-ar fi,suntem obligati s-o recunoastem si sa cautam remedii. Nu insa toate propunerile venite sunt si tratamente bune,asa incat trebuie sa ne pastram o minte deschisa si sa ramanem echilibrati in fata oricaror informatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu