marți, 17 mai 2016

LILITH ACASA


 Lilith in astrograma vorbeste despre latura intunecata a personalitatii nativului,despre acea parte care,sa nu fim ipocriti,exista in fiecare dintre noi,bineinteles manifestandu-se in nuante diferite ,de la om la om.I se mai spune si "Ispita",reprezinta ceea ce ne tenteaza si ne induce in eroare,ceea ce ne ademeneste sa actionam imoral si in decadenta,avand atata forta incat ii poate conduce pe unii pana la distrugerea personalitatii lor.
  In general,Lilith singura nu poate declansa evenimente,nu poate aduce singura fericirea si nici nefericirea,doar ca impactul ei are repercursiuni asupra psihologiei pasiunilor si dorintelor ,trezeste emotii puternice,estompand constientizarea,prevenirea si controlul faptelor. Insa Lilith devine lipsita de putere daca nativul "o vede" si decide constient sa se opuna farmecelor ei.
  Daca in ultimele luni atractia ei a venit dinspre relatii,nedreptate,inselaciune sau calomnie,din 21 mai incolo ea va traversa si-si va arunca energiile dinspre Scorpion,pana in februarie 2017. Ultima oara cand a avut aceasta pozitie in semn a fost perioada 2006-2007.
 De data asta va avea tendinta de a complica lucrurile prin control si manipulare,uneori din simpla dorinta a unora de a se distra. Poate atrage in capcana ei prin senzualitate,magie,ocultism sau vicii. Se pare ca Scorpionul completeaza de minune energiile Lunii Negre,iar ea se simte perfect aici.
  Pentru cei aflati intr-o pozitie inferioara de dezvoltare se poate dezvolta legatura cu lumea interlopa,se pot dezvolta vicii obscene,desfrau ori sadomasochism,dorinte primara de razbunare si multa cruzime.
   Aceia aflati pe o treapta intermediara a evolutiei pot ceda sau pot fi ei insisi actori principali,in cazuri de calomnie,santaj,hartuire,ura ,manipulare,acte mafiote ori magie neagra. Pentru unii devine persistenta teama de moarte,frica de viol sau devine periculoasa o dragoste obsesiva.
  Sa nu va ganditi ca aceia care au evoluat la nivel superior nu devin si ei tentati sa cada in capcane,dar ele vor fi mai "elevate" sa le numesc asa.Manipularea prin cuvinte,vrajirea publicului cu un magnetism aparte utilizat in scopuri egoiste apoi,este doar un exemplu de tendinta lilithiana.Ea se poate manifesta prin intermediul acelor psihologi malefici,guru,initiatori,astrologi sau cineva cu puteri paranormale. Printre ei pot sa apara acei oameni care,odata ce au reusit sa stapaneasca cate ceva din forta si energia universului,incep sa se creada mici Dumnezei,devin subjugati de fortele de tip Hades,incep sa isi piarda controlul de sine si isi utilizeaza puterea asupra mintilor altora, in scopuri intunecate.
  Insa Lilith nu ne ofera doar partea ei intunecata,nu este doar acel monstru instinctiv ascuns in noi,ci poate lasa imaginatia sa zboare sau, prin ea, putem descoperi pe aceia care ne provoaca fantezii care, prin aplicarea lor in practica,ne vor conduce la eliberarea de complexe si frustrari.
  Dar cum spuneam ca Lilith singura nu provoaca efecte,perioadele cu atentionare ar fi: mijlocul lui iunie,prima saptamana de august,in jur de 10-11 noiembrie,6-11 decembrie,27-30 decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu