sâmbătă, 19 martie 2016

ALTE INCEPUTURI SAU CONTINUARI PE ALTE CAI ?


 Dupa martisoare,Babe si Mosi,vine  momentul care marcheaza inceputul primaverii astronomice,cand Soarele se afla in punctul vernal,iar ziua egala cu noaptea,indiferent de latitudine. Dar nu asta vreau sa accentuez in articolul meu,ci cat este de reprezentativa aceasta data in astrologie. Odata cu pasirea Soarelui in semnul Berbecului,incepe un nou an astrologic.E motivul pentru care de fiecare data in emisiunile de horoscop,astrologii incep relatarile cu zodia Berbecului. 
 Momentul reprezinta o adevarata poarta deschisa catre comunicarea superioara,e un fel de inceput al inceputului,cand Soarele paraseste ultimul semn ,de altfel si al sacrificiului,si ma refer la Pesti,ajungand in Berbec si ajutand natura sa revina la viata,iar pe noi sa dam startul unor noi inceputuri. Ceea ce se va sadi acum,isi va afla apogeul in vara,spre momentul solstitiului.
  Harta acestui moment magnific e foarte importanta in studiul tendintelor unei tari pentru urmatoarele luni.
  Foarte interesant este faptul ca si ascendentul momentului se afla tot in Berbec,semn,pe cat de curajos ,pe atat de imprudent sau agresiv chiar. Spun asta si pentru ca Marte in apropierea lui Saturn din Sagetator nu este prea surazator. Creste ambitia pentru obtinerea puterii,intalnim provocari venite din tari straine, sa nu uitam ca Marte este si simbolul fortelor armate si politienesti,acolo probabil va clocoti mania si furia. Faptul ca Marte aspecteaza negativ cu Venus in Pesti,ma determina sa cred ca se va uita de mila si iubire fata de semeni,si se va trece la ura in anumite situatii.
  Uranus, si el in Berbec,intr-o casa ce se refera la atmosfera interna a tarii ,ii face pe romani  foarte imprevizibili si dornici de eliberare,fiecare  din lanturile lui. Ei pot pune presiune pe fortele conducatoare ale statului si se pot revolta ca din senin impotriva oricaror dorinte de manipulare din partea acestora,dar si pentru ca doresc reforme.  Sa ne asteptam asadar la neasteptat,caci temele principale ale perioadei vor fi se pare, conflictele!
  In plina campanie electorala,cred ca fortele de dreapta vor incerca, prin rasturnari de situatii, sa transforme ceva acolo ,in institutiile conducatoare ale tarii.
 Luna se afla intr-o casa a creativitatii ,artei,iubirii si copiilor,aspectand frumos cu Saturn si Uranus,facand legatura intre trecut si viitor,ajutandu-ne sa invatam din greseli si sa ne mandrim cu rezultatele de peste hotare ale tinerilor nostri .
  Jupiter ,denumit si Marele Benefic,nu prea mai protejeaza acum,caci e tensionat intr-un sector reprezentativ pentru domeniile medicale si starea de sanatate a populatiei,dar si al armatei si marinei….nemultumiri,nedreptati,imoralitate si mai multe cheltuieli acolo. Si daca tot am amintit de marina,sectorul unde se afla pozitionati maleficii zodiacului ,reprezinta tot probleme,accidente,revolte si tensiuni in cazul transportului ,inclusiv cel maritim.
  Lumea juridica si cea legata de religii vor fi si ele afectate,dar si unii specialisti in domenii.

  Casa a douasprezecea,o casa ascunsa,a secretelor ,implicit a celor murdare  este insa aglomerata; acolo e Venus,Neptun, Mercur si Pedeapsa in viata.Mizerii vor iesi la suprafata si vor fi expuse publicului in presa ,posibile cheltuieli si risipa a banului public,falsuri si furturi,   introducerea unor metode socialiste in conexiune cu atitudinea fata de clasele sociale mai defavorizate,dar toate cu un anumit scop cetos si fraudulos…..Referitor la aglomerarea de planete aici,ori aceste lucruri se vor intampla in urmatoarele luni,dar cu siguranta nu vor ramane nepedepsite, ori ele s-au petrecut candva iar acum aceia in cauza vor plati pentru ele. 
  Indiferent care vor fi circumstantele,sistemul judiciar se va afla la mijloc si fortat sa actioneze .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu