duminică, 17 ianuarie 2016

CATALIZATOR DE CRESTERE IN 2016


   Pentru ca intalnirea lui Jupiter cu Nodul Nord lunar este o combinatie energetica semnificativa,cu atat mai mult cu cat ea are un iz karmic,este foarte interesant de observat evolutia celor doua elemente astrologice pe parcursul multor luni,cu atat mai mult cu cat actiunile in care ne implicam si evenimentele pe care le vom traversa in tot acest rastimp isi vor afla rezultatele in cativa ani de acum incolo,undeva prin iarna lui 2019-2020. Asadar, este foarte important sa retinem ceea ce ni se intampla ori ceea ce provocam de-a lungul lui ianuarie ,dar si in iunie(cu legatura intre evenimentele de acum si cele ce urmeaza in vara,data fiind retrogradarea lui Jupiter) . La inceput de an este doar un preambul a ceea ce se va definitiva in vara.
  Am dorit sa accentuez aspectul,mai ales ca repetarea unui astfel de amalgam energetic in decursul unui acelasi an, nu a mai avut loc  din 1842 .
  Fiind vorba de Jupiter in ecuatie,poate ca lectiile si schimbarile vor avea legatura cu lumea materiala si financiara.Angajamentele si contractele pe o asemenea perioada sunt de mare anvergura,sunt cu bataie lunga si cu efecte pe care nu le vom putea banui acum...iar daca actiunile vor avea ceva imoral si injust,nu prea ii vad bine pe aceia.
  Jupiter in Fecioara descrie foarte bine lectia unei munci pe care poate o consideram sub nivelul nostru,umilitoare chiar sau a unei afaceri micute din care poate a trait pana acum o familie.Va fi nevoie de atentie la detaliu ,zi de zi si ceas de ceas,la responsabilitatile in calitate de subaltern..asa ca nu m-ar mira ca ,spre exemplu,mostenitorii unor familii bogate  sa fie nevoiti sa munceasca pe branci in anii urmatori, ca sa reziste....alt exemplu il constituie transformarile de PFA-uri si alte forme de organizare asemanatoare,chiar inchiderea unora,care au nevoie de o modificare a formei legale de functionare,de o noua reorganizare, pentru a putea supravietui activitatile in continuare.
  Saturn o sa vina si el cu blocaje,inrautatind astfel starea de lucruri,dar,in ciuda limitarilor pe care planeta le va aduce,spectacolul trebuie sa continue, pentru ca nu prea avem de ales.Perfectiunea nu isi are locul in vremurile prezente pe care le traim  si orice munca,oricat de neinsemnata o vom considera, si oricat de sub nivelul nostru de pregatire ar fi,tot va aduce o plata a efortului cu care sa ne putem achita necesitatile de zi cu zi. Cu Jupiter in Fecioara si asa profiturile erau modeste...cu Nodul Nord acum,daca vom fi isteti si nu o sa ne fie teama sau lene de munca,ar putea veni afaceri si joburi marunte dar multiple....asta e....mai luam un serviciu ,mai schimbam cu altul,mai munceste doar unul din familie,cand unul,cand altul!! Insa putem realiza multe si cu lucruri mici.
  La nivel de astrologie mundana e la fel de valabil aspectul,iar noi trebuie sa ne asteptam la modificari de legislatie, politici si strategii monetare,la modificari de taxe si impozite,ori de dobanzi bancare....se pare ca o era fiscala se sfarseste,iar alta incepe. 
  Energiile acestea vor fi resimtite din plin de sistemele sanitare,de cei care lucreaza cu terapii alternative ori in regim de prestari de servicii,de micii intreprinzatori,de aceia care au in ingrijire pe altii,de functionarii publici,de contabili ori cei cu birouri de consultanta juridica.
  Seminariile,conferintele,summit-urile s-ar putea intensifica si ele poate ca vor avea ca tematici cele ce v-am povestit deja,iar pentru ca suntem in an electoral,nu-i exclus sa asistam la promisiuni extravagante si planuri pentru viitorul indepartat,care sa cuprinda idei marete,imposibile si inaplicabile de altfel( expansiunea rapida a oricarui domeniu acum conduce spre colaps!!). De  asemenea, asta nu inseamna ca nu se vor lua decizii gresite care sa afecteze grupuri mari de oameni sau ca nu vor fi promovati si adusi pe scena politica aceia care nu merita.

PS- si o dovada ca infaptuiri micute pot duce la lucruri marete este inaugurarea in 1979 a primului tronson de metrou in Bucuresti(Timpuri Noi -Semanatoarea),dupa o munca de Sisif a celor care au pus umarul acolo....si ce a insemnat asta, cum a evoluat si cum nu s-a mai reusit ceva de asemenea anvergura pana acum...o tara intreaga o stie...am dat exemplu anul 1979 pentru ca atunci a mai avut loc conjunctia Jupiter-Nodul Nord karmic in Fecioara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu