sâmbătă, 19 decembrie 2015

PAS SPRE CUTIA PANDOREI


  Hei,sa inteleg ca va zburliti la vestea ca Mercur va incepe iar "sa dea rateuri"?....ca incepand de azi isi pregateste terenul pe care il va matura inca de doua ori pe parcursul retrogradarii? Sa fim seriosi,nu Mercur va fi cel care nu stie ce face....doar noi,noi si mintea ,noi si logica noastra!!  Dar care este rolul meu? Sa imi avertizez dragii de cititori,pentru ca ei sa isi ia masuri de precautie....
  Cateva din situatiile pe care le vom traversa de acum si pana la intrarea planetei in mers retrograd vor mai fi puse pe tapet si reevaluate ,urmand ca rezolvarea sau macar clarificarea lor  sa se faca dupa 26 ianuarie incolo,pana spre sfarsitul lunii februarie 2016.
  Unul din cele mai importante aspecte astrale este intalnirea Mercur-Pluto in Capricorn, pe fondul unei tensiuni cu Uranus. Pe langa factorul "surpriza" pe care il va aduce Uranus,legatura Mercur-Pluto are si o parte buna ,si anume aceea de a avea capacitatea de analiza profunda a evenimentelor ,si de a reusi sa ajungem la miez. Nu e exclus ca demersuri din trecut, care poate au suferit blocaje,  sa fie fortate acum de unde nu ne asteptam ,iar noi sa fim obligati sa transformam acolo unde ne era teama s-o facem,ori din reticenta,ori din faptul ca am refuzat sa acceptam ca avem undeva o problema.
 Pentru unii,secrete,subiecte tabu (dependenta,abuz),relatii cu fratii,scurtele calatorii,acte si documente,educatie,mass-media,cai de primire si receptionare de informatii,comert,gestionare de finante ,de averi sau cariera, vor "scoate capul la lumina",iar forta comunicarii va avea un rol esential... distruge sau vindeca.
  Pentru altii va creste  puterea de convingere sau manipulare asupra multimii,se vor descoperi detalii ascunse cu care se va incerca poate un santaj,vor intra in discutie sensuri oculte si misterioase,se vor dezvalui fapte ,poate ale unor membri din serviciile secrete ori din organizatii ale lumii interlope.
Sunt posibile lupte pentru putere, care sa implice manipulari si amenintari verbale ,iar aceste lupte cred ca vor avea loc la nivel intelectual si mental,prin metode de proiectie de ganduri si cuvinte asupra altora sau prin alte modalitati non-verbale ce dezechilibreaza psihicul celui" mai slab" acum.
  Pentru aceia care se vor simti amenintati de puterea de influenta si ambitia altora de a-si atinge scopul indiferent cum, in toata perioada ce a ramas de decembrie ,dar si in ianuarie,recomand masuri de transformare spirituala care cu adevarat vor relaxa mintea aflata in panica,asa incat sa nu ia decizii pripite.
  Insa toti trebuie sa acceptam ideea ca situatiile sunt in continua schimbare si transformare,chiar si pozitiile pe care le credeam stabile candva,sa intelegem ca structurile perimate se vor distruge,iar succesul din trecut nu va mai fi la fel ,ca metodele prin care unii l-au atins trebuie innoite,dar si ca traseul  nu va fi usor. Dam cu greu drumul atasamentelor si lucrurilor care ne-au adus altadata stabilitate,ceea ce traversam acum nu ne convine,mai ales ca nu putem controla evenimentele din viata noastra,alegerile pe care le avem de facut sunt dificile tare pentru ca nu le mai putem avea pe toate,pentru ca ele impun sacrificii,fie de persoane,fie de lucruri sau pozitii sociale care ne-au asigurat confortul candva.....Si inca ceva...cu cat ne vom opune mai mult acestor transformari necesare evolutiei noastre,cu atat ne va fi ma greu si ne va lasa fara vlaga.
  Desi obisnuinta pe care o confundam cu stabilitate, e a doua mama a naturii,puterea de a gandi,a vorbi si a asculta, prin schimbarea stilului de pana acum, capata importanta prin veniri,reveniri,evaluari si regandiri pe parcursul intregii perioade despre care va povestesc. Iar tot va ramane in urma din viata noastra, e clar ca nu mai reprezinta o necesitate pentru evolutie si cere curatire...daca nu golesti locul de vechituri,gunoi si carpaceli,nu poti elibera calea noului ce trebuie sa vina.....el oricum o sa vina si nu e cazul sa il primim intr-o balta statuta.
Sursa:http://www.dcnews.ro/lupte-pentru-putere-manipulari-si-amenintari-ce-ii-a-teapta-pe-romani_492919.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu