marți, 8 decembrie 2015

ACTIONEAZA CU CAP SI INIMA!


   Deja ne agitam,deja simtim adierea schimbarilor si modificarilor pe care dorim sa le facem in prag de Luna Noua in Sagetator. Faza exacta se formeaza pe 11 decembrie si are efecte pe urmatoarele doua saptamani.
  O Luna Noua intr-un semn al credintei,activand pozitiv niste aspecte deja tensionate ale unor planete care indeamna la actiune,asa cum sunt Marte,Uranus si Pluto,o Luna Noua care ea in esenta inseamna noi inceputuri,toate acestea vor oferi curaj si initiativa pentru a reusi sa ajungem la urmatoarea etapa in evolutia noastra,asa ca putem asterne deja pe hartie noile directii de viitor.
  Multe din situatiile pe care le credeam bine stabilite au suferit modificari in ultimii ani,sub influenta Pluto-Uranus,iar acum mai primesc un avant energetic.
  Provocarea Marte-Uranus declanseaza si ea necesitatea de reactie rapida in fata evenimentelor ce vin,iar totul pare sa se precipite. Pe astfel de fonduri,nu recomand raspunsuri pripite si negandite,nu recomand stari de  iritare si de furie,indiferent cine si ce ne va provoca,nu de alta dar harta ne ofera si aspecte ajutatoare de ghidare a tensiunilor spre directii constructive. Astfel,trigonul Lunii Noi cu Uranus,dar si sextilul cu Marte aduc curaj si intuitie in abordarea problemelor dificile,iar Balanta ca semn implicat recomanda cooperare si competitie fair-play. Uranus poate aduce si el acea scanteie, acea idee salvatoare si sclipire ce ne-ar putea scoate din stari dificile la care am fi supusi.
  Guvernatorul semnului in care se va forma conjunctia Luna-Soare este Jupiter,nici el liber de sarcini in acest moment...probabil ca ne va fi testata credinta,mai ales ca si Saturn se poarta neprietenos cu Neptun. Orice supraevaluare a abilitatilor si potentialului de actiune vor fi aspru sanctionate in timp. Daca insa intentiile noastre vor fi sincere si moral-onorabile,daca ne vom axa pe viziune si extindere de orizonturi ale cunoasterii,daca vom fi usor aventurosi dar pana la o limita care sa depinda de o evaluare realista a resurselor si capacitatilor noastre,vom fi recompensati.
  Desi nu este multa energie pozitiva in preajma acestei faze,ci mai multa care provoaca iesirea la rampa,avem toate instrumentele sa ne indreptam spre schimbari benefice ,daca suntem "copii" destepti.
   E timpul sa profitam de oportunitatile care apar,e timpul sa ne debarasam de rutine care ne tin pe loc,e timpul sa acceptam modificari si noi cai in viata noastra,sa profitam de turnura brusca a unor evenimente ce apar...dar.....sa ne ferim sa devenim prea increzatori,sa acceptam noile sarcini si provocari doar atatea cate putem duce,sa nu fim sedusi de promisiunile mincinoase ale altora,sa cumpanim bine ce vorbim cu interlocutorii,sa nu cautam sa scapam brusc si infuriati de responsabilitatile ce ne revin,sa nu tinem mocnit in noi furii  si tensiuni ci sa le desccarcam altfel(in plimbari sau sport de exemplu),sa intelegem ca nu putem face totul singuri,ci avem nevoie unii de altii si sa ne comportam ca atare...si inca ceva,zic eu foarte important acum...sa ne cunoastem bine in interior,sa fim sinceri noi cu noi si sa avem incredere in ce ne comunica intuitia ,pentru ca......in urma demersurilor din urmatoarele 2 saptamani,fiecare va obtine doar ceea ce crede,si nicidecum ceea ce vrea....
  Sa vreti  doar acele lucruri,pozitii sau persoane in care voi credeti si va simtiti motivati in adancul sufletului vostru !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu