miercuri, 16 decembrie 2015

2+0+1+6=9


  Anul 2016.....cifra 9 in numerologie...un indicator care atrage atentia asupra necesitatii de a depasi obstacolele cu care ne vom confrunta si care vor veni din zona integritatii si intelepciunii. Vom reusi sa ne insusim aceasta lectie karmica doar prin forta intuitiei,creativitatii si prin puterea de a asculta ceea ce ne dicteaza inima. Iar cel mai important,fiecare sa fie un exemplu si un ghid pentru altii.Prin eleganta cuvintelor,prin moralitate si onestitate,vom putea exprima deschis nobile idei doar daca traim si  simtim cu adevarat ceea ce dorim sa impartasim celorlalti.
  Prin atitudinile in fata evenimentelor ce se indreapta spre noi de-a lungul anului,va trebui sa ne axam in primul rand pe cresterea personala,dand dovada de altruism ,respect pentru viata insasi,prin pasiuni puse in slujba unor idealuri inalte,dincolo de cercul restrans al Sinelui si Ego-ului nostru.
  Va fi un an incarcat de emotivitate,de-a lungul caruia nu trebuie sa picam in capcanele detaliilor nesemnificative si sa uitam telul comun.
  Energia cifrei 9 o sa ne faca vulnerabili in fata notiunilor de "pacat" si "rascumparare",in fata infractiunilor spirituale si a  pocaintei. Nu ni se cere neaparat sa devenim modele de intelepciune ci macar sa ne straduim sa fim un exemplu bun ,iar prin asta sa ii ajutam si pe altii sa se trezeasca,fara a deveni fanatici in impunerea punctului nostru de vedere...sa-i lasam si pe ceilalti sa isi traiasca propriul adevar.Se cere o rememorare a erorilor din trecut,a ultimilor 8 ani,pentru a invata din astea si a nu mai repeta aceleasi drumuri. Un an de bilant,un an de echilibru,care o sa depinda foarte mult de ceea ce am trait si am sadit in ultima vreme.
  Nu  indic nicidecum sa va faceti proiecte pe termen lung,iar planurile de acum sa fie axate pe evaluare,modificari ,curatire de vicii ,de desprindere de tot ce-i nefast si murdar in viata noastra.Toate acestea de fapt  trebuie sa alcatuiasca baza curata a noilor inceputuri din 2017. 
  Blocati acum scopurile egoiste si motivele ascunse,scapati de imaturitate si de ganduri negative si axati-va pe finalizarea a ceea ce ati inceput deja,pe modificarea in bine a ceea ce v-a blocat pana acum,pornind de la contracte dezavantajoase si sfarsind cu relatiile interumane distrugatoare.
   Asteptati-va la momente de epuizare,oboseala si chiar depresie,pentru ca e un an vulnerabil chiar si pentru persoanele acum sanatoase si viguroase. Problemele psihosomatice,eczemele,tulburarile digestive,reumatismul sau osteoartrita ne pot aduce neplaceri,iar o prelungire in timp a acestor afectiuni,ne poate duce la ipohondrie,afectand psihicul.
   E posibil ca trecutul sa reapara prin reintalnirea oamenilor ce au insemnat ceva intr-o anume etapa a vietii noastre,pentru ca va fi un an de tranzitie intre trecut si viitor.
  Este important sa ne scufundam in suferintele trecutului,sa aducem la suprafata ranile care ne-au transformat in victime,chit ca vom fi vulnerabili in primul trimestru din an....ca sa reglam conturile din viata noastra e absolut necesara aceasta introspectie si psihanaliza. Abia cand ne vom elibera de ce e vicios si ne sta in cale,abia atunci vom intalni oameni noi care sa ne ajute sa schimbam modul perimat de a gandi.
  Financiar, nu se  intrevad mari reusite in casele noastre ci obisnuiti-va deocamdata cu veniturile mici si cu achitarea unor datorii,cu contracte de gen prestari servicii sau pe perioade determinate,ori cu inlocuiri de functii pe timp limitat.
  A doua jumatate a anului va fi mai blanda ca prima  pentru ca atunci deja o sa fim adaptati la aceste modificari de stil si chiar sunt posibile recunoasteri ale eforturilor din trecut.
  Va redau mai jos cateva cuvinte despre cum  va influenta in relatii acest 2016 . Inainte de a citi ,va invit sa calculati aceasta "cheie",adunand cifra cu cifra ziua si luna nasterii si reducand apoi la o singura cifra .

Astfel,pentru cei cu cifra rezultata din modalitatea de calcul de mai sus:

1-se anunta schimbari pentru cei singuri,cei in cuplu fiind oarecum dezavantajati prin tensiuni in relatii greu de gestionat;

2-posibile probleme in orice fel de relatii.Nu luati decizii majore!

3-nu sunt perspective serioase pentru cei singuri.Aceia aflati in relatii toxice,sa faca bine sa ia masuri!

4-ispitele anului va pot face sensibili si vulnerabili. Comportati-va usor mai detasati daca nu doriti sa riscati dezamagiri!

5-cei inca singuri nu-i exclus sa fie macinati de intrebari si indoieli legate de afectivitate. Cei in cuplu vor cauta metode de consolidare a relatiei;

6-nelamuririle din cuplu se vor rezolva doar cu multa conversatie,cu mult dialog. Cei singuri pot intalni pe cineva care sa-i electrizeze.Pastrati-va picioarele pe pamant caci lucrurile se vor misca prea lent pentru cat ati dori!

7-se anunta mici modificari pe traseu pentru cei singuri.In cuplu insa vin tentatii si provocari in fata carora nu va indic sa cedati;

8-atitudinile inflexibile si rigide nu vor fi in avantajul nimanui;

9-emotional este un an dificil in care stadiul prezent nu va multumeste.Aduceti prospetime in viata,prin extinderea cercului de prieteni!

2 comentarii:

 1. 9+ZI NASTERE+ LUNA NASTERE , indiferent de cifra rezultata, conform celor mai sus, sa inteleg ca este un an prost pt toata lumea !? Sunt de acord cu "trezirea" la nivel colectiv, insa eu cred ca trebuie sa ne mentinem optimismul ca totul va fi bine :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta ai inteles tu,draga mea? Ca e un an prost?.... Inseamna ca nu te-ai aplecat cu rabdare asupra frazelor mele...si tot in cuvintele mele gasesti inclusiv sfaturile ca sa ti-l faci un an mai bun...
   E un an de tranzitie,e un an de bilant,un an in care lectia karmica este aceea de a gasi metode sa ne debarasam de viciile trecutului....unde e "prostia anului" aici?
   Te sfatuiesc sa mai citesti o data cu atentie !Spor!

   Ștergere