miercuri, 18 noiembrie 2015

Nu ajunge sa crezi,ci sa ramai in credinta


     Un remember pentru Marte in Balanta...
 ISIL-ISIS-STAT ISLAMIC...grup militant activ jihadist si stat nerecunoscut in Irak si Siria,cu pretentii viitoare asupra Libanului. A fost fondat in Irak,la 13 octombrie 2006,in urma unor raiduri americane si a proclamat infiintarea Califatului islamic la 29  iunie 2014.
 Ridicand astrograma fondarii SI si comparand-o cu harta atentatelor,nu pot sa nu remarc...acelasi Marte in Balanta. Mai mult decat atat ,la acea vreme se forma un nou ciclu Soare-Marte in Balanta,avand-o  pe Venus alaturi,in deplinatatea fortelor ei pentru ca era "acasa".
 Stim ca armele, armata stau sub influenta lui Marte. Infiintarea gruparii pe un asemenea aspect denota cu certitudine caracterul ei  militaresc...dar Marte e in exil...
 Tripla conjunctie Venus-Soare-Marte in Balanta aspecteaza pozitiv cu Neptun si "usureaza calea" acestei grupari politice ca sa profite de religie si,in numele ei,sa puna in discutie relatii ,aliante,sa castige adepti- Venus in Balanta,  incercand sa se impuna pe picior de forta ,de razboi.
 Se simte de asemenea influenta careului in T pe semne fixe,careu format exact din planetele ce reprezinta religia,spiritualitatea si misticismul ,in numele dreptatii si al justitiei pe care membrii si-o atribuie(Saturn-Neptun-Jupiter)....iar lupta lor aduce victime,aduce sacrificiu prin lovituri surpriza (planetele Uranus si Neptun erau in receptie mutuala,una in semnul celeilalte).
 Se pare ca Pluto le aduce forta din umbra,fanatism si credinta in cauza luptei si in religia lor,caci aspecteaza pozitiv cu Saturn si cu tripla conjunctie care porneste ciclul.
 Mergand in timp mai departe cu studiul ciclului Soare-Marte,observ ca la formarea sextilului dintre cele doua planete(aspect pozitiv),pentru grupare au venit vremuri bune...era un moment in 2013...se anunta atunci fuziunea intre SI in Irak si gruparea Frontul Al Nusra din Siria(chiar daca mai tarziu legatura s-a desfacut).
 Observand tranzitele infiintarii Califatului,in 2014 ,remarc ...acelasi Marte in Balanta,in aspect pozitiv cu Soarele...punct castigat pentru ei...dar Marte tot in exil...
 Si vine toamna lui 2015...iarasi Marte in Balanta...si Soarele in aspect de sextil de semn....punct castigat de ei si lovitura de gratie pentru Franta....
 Iar ciclul Soare-Marte continua....Ce intuiesc pentru viitor?...Ma indoiesc de puterea totala a acestei grupari...cu o "nastere" la ceas de toamna,cand Soarele e in cadere, slabeste si se pregateste de culcare, pe fondul planetei exilate Marte,care se vrea a fi esenta si forta ei ...,jihadistii nu vor reusi pe deplin sa instaleze in lume acel Califat universal la care viseaza...deocamdata inca il mai au pe Atotputernicul lor ca o speranta in devenire.
 Noi,crestinii lumii, avem insa o mare problema......credinta in Dumnezeul nostru unde e???

PS-cititi si http://devorbacuastrele.blogspot.ro/2015/11/pe-cine-exileaza-marte.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu