luni, 19 octombrie 2015

E sansa de a incerca...


  Si daca tot v-am vorbit in articolul anterior despre intalnirea Marte -Jupiter ,e vremea sa adaugam si pe Venus in ecuatia astrala. Unii dintre voi probabil ca au trecut deja la vreo actiune,iar efectele ei sunt in curs de desfasurare. Intalnirea Venus-Jupiter din seara de 25 octombrie poate fi o continuitate a ceea ce s-a pornit zilele astea,energia resimtindu-se pana la sfarsitul lunii. 
 Acest trio benefic astral,Marte-Venus-Jupiter ,poate fi aducator de noroc,reechilibrare sau negociere in afaceri. Si pentru ca tot ce atinge Jupiter se extinde,nu-i exclus sa avem o doza in plus de optimism,sa luam in considerare partea plina a paharului,sa ne bucuram,unii cu o conciliere,altii cu gasirea de solutii la crize existentiale,in functie de harta natala a fiecaruia.
  Faptul ca aceste aspecte se formeaza in semnul Fecioarei,beneficiile vin probabil din zona muncii si de acolo vine un lucru bun, e inlaturat un pericol cu ajutorul sansei,e usurata calea spre o pozitie sociala, creste un prestigiu ori ni se fac favoruri. 
  E vremea unor intelegeri cordiale,a unor asocieri si parteneriate,pentru ca asta promite aranjamentul ceresc.Dar ca acest aranjament promis sa devina si certitudine,e nevoie si de alte aspecte planetare, caci nu toti vom exploda acum de fericire. Oricum,in caz de esec al unei negocieri de acum,spre exemplu,cu certitudine va veni o alta varianta de reconciliere in viitor,poate prin decembrie sau poate prin februarie 2016.
 Ca factor de coeziune,conjunctia Venus-Jupiter usureaza ajustarile,revenirea la o stare de echilibru,fie ca e vorba de ceva financiar,fie administrativ sau juridic.In astfel de situatii,putem simti langa noi "mana ajutatoare" a unui consultant,avocat sau mediator.
 In ceea ce priveste iubirea,caci Venus e reprezentanta forte a ei,nu pot sa aduc aceleasi vesti imbucuratoare.... Fecioara nu a explodat niciodata de pasiune....Iar daca o va face de asta data,nu e doar meritul conjunctiei pe care o descriu aici,ci si al altor aspecte natale....doar daca in viata unora intervine vizibil in aceasta perioada legatura intre idealul amoros si sprijinul social primit....adica iubire din interes.

Un comentariu: