joi, 15 octombrie 2015

ACTIUNEA- INDICATOR AL GANDULUI BINE PLANIFICAT


  Continua activitatea energetica pe semnul Fecioarei,semn pe care fiecare dintre noi il are intr-unul din sectoarele hartii astrologice.Nu mai repet despre posibilele efecte date de prezenta a 3 planete ,dar si a Nodul Nord lunar acolo,ci ma refer strict la intalnirea de la gradul 14 dintre Marte si Jupiter,caci odata cu aceasta incepe un nou ciclu planetar cu desfasurare pana in ianuarie 2018. Ceva ce incepem de acum inainte ,si pana pe 26 octombrie ne va conduce ,pozitiv sau nu,in urmatorii ani...vom avea ocazia pe parcurs sa vedem daca alegerile noastre au fost potrivite pentru noi,sau mai mult pentru altii. Putem utiliza constructiv aceasta energie,putem face planuri si adopta strategii indraznete asa incat sa facem pasi importanti de punere in practica a ideilor noastre pe termen mediu.            
 Curajul,indrazneala si bunele intentii au capacitatea sa ajute in obtinere de profituri frumusele celor care pornesc acum la drum,in special intr-o zona care promoveaza pe plan social. Astfel,e benefica o cautare de job,o deschidere de afacere,o noua piata de dezvoltare sau descoperirea de noi clienti.
  Dar pentru ca zodia gazda,Fecioara,face referire si la sport si sanatate,putem gasi combinatii de variante medicale cu terapii complementare de regenerare,asa incat sa ne imbunatatim starea corpului fizic.In plus,a-i ajuta pe altii ne va fi mai usor.
  Trigonul Pluto-Jupiter aduce si el acea energie puternica ce solicita transformare. E nevoie insa de o actiune calculata,de o analiza aprofundata,de ratiune dar si de proceduri perfect legale.
  Nu-s excluse actiuni in justitie care sa modifice o stare de fapt,posibile casatorii dar si divorturi ori nasteri de copii pentru aceia care au semnificatori natali in aceste zone.
  Ca o concluzie a aspectului planetar dintre Planeta Rosie si Marele Benefic,consider ca noile relatii si carisma pot deschide cai benefice pe viitor,sinceritatea si curajul vor aduce castiguri,sefii pot fi impresionati prin rezultatele unor sarcini grele rezolvate,concurentii in afaceri pot fi "redusi la tacere",procesele pot fi castigate corect, competitiile sportive sau exercitiile militare sunt favorizate...iar noi nu avem decat sa profitam de aceasta conjunctura astrala . Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu