miercuri, 23 septembrie 2015

Crescendo energy....


  Eclipsa totala de Luna din 28 septembrie va fi vizibila in Europa,Africa,America si o parte din Asia.Astrologic,ea are loc in semnul Berbecului ,la grad 4 si accentueaza in mod special rolul femeilor din viata noastra. Probabil ca nu e intamplatoare implicarea asteroizilor Juno si Vesta in configuratia astrala,Vesta aliniat cu Luna si Juno cu Soarele,accentuand astfel opozitia planetara,dand o nuanta de Tripla Zeita acestei eclipse. Nu-i exclusa un fel de razboire psihologica intre sexe,dusa pentru a crea un echilibru cam pierdut in ultima vreme,ceva de genul egalitatea femeii cu barbatul,lupta din care fiecare trebuie sa isi inteleaga rolul intr-o relatie,indiferent de ce natura este ea. Si cum in orice lupta intervine si confuzia,si argumentul cuplat cu contra-argumentul,si frustrarea,si furia,multi nu vor fi scutiti de astfel de stari. Perspectivele  sunt pozitive,caci in urma lor,  femeia isi va intelege bine pozitia intr-o legatura moderna,chiar daca inceputul constientizarii va fi mai greu. 
  Nu-s excluse intalniri karmice si uniuni pe termen lung,dar si accent pe propriile emotii si nevoi. Se poate ca evenimentele sa fie de fapt o continuare a celor petrecute in preajma eclipsei de Soare,urmand acum o resetare a emotiilor ,cu scopul de a depista dezechilibrele din legaturile cu ceilalti.Efectele acestei eclipse le vom simti pana in primavara lui 2016. Insa pentru moment,cateva zile inainte si cateva dupa,este nevoie sa ne controlam"iesirile" si crizele de isterie ,sa fim echilibrati si bine determinati in actiuni. Marte in "casa secretelor",dar si a sanatatii poate primi lectii prin careul cu Saturn,in urma carora, ori ies la suprafata secrete din trecut,ori corpul fizic va da semne de slabiciune in urma unor abuzuri si a unei vieti dezorganizate dusa pana acum. In plus,va recomand atentie la drumuri!
  Conjunctia Soare-Juno-Lilith,in opozitie cu Luna poate indica situatii care se vor declansa in urma unor abuzuri pe care partea masculina le-a facut pana acum,iar relatia traditionala trebuie sa se schimbe.
 Mercur,guvernator de Ascendent al momentului, aflat in apropierea Soarelui va puncta mentalul si comunicarea in desfasurarea evenimentelor ,iar pentru ca este retrograd,va lega poate ceva din trecut cu prezentul si cu viitorul.Oricum,se pare ca "mingea cuvintelor"va sta in curtea fiecaruia dintre noi.
 Saturn nu va putea sa medieze bine opozitia Luna-Soare,dar macar va aduce rabdare si ceva bun simt,iar Venus si Uranus vor aduce neprevazutul ,in bine stimuland povestile de dragoste in special,iar in sens negativ accentuand diferentele dintre ce oferim si ce primim de la partener.Ar trebui sa ne iubim pe noi mai mult decat nevoile partenerilor nostri.
  Tinand cont de faptul ca Soarele e in Balanta ,iar Venus e guvernatoare de acest semn,nu-i exclus ca o alta fata a monedei eclipsei sa faca referire la sectorul banesc,iar finantele comune ar putea fi o problema declansatoare de tensiuni ,iar mostenirile si procesele de partaj o zona activa
  Faptul ca Luna eclipsata e in apropierea Nodului Sud,se pare ca stilul traditional ,comportamentul de femeie gospodina si doar mama pentru copii,nu va avea castig de cauza in urmatoarele luni,ci mai curand o atitudine progresiva si independenta. Chiar daca inima-si doreste vechiul statut ,mintea si capul nostru de femei trebuie sa realizeze ca e nevoie sa ne adaptam rapid la un nou rol in societatea moderna.
  Aspectele saptamanii continua cu intalnirea Soare-Mercur de la sfarsitul lui septembrie,dar si cu inconjunctia Soare-Neptun,valabila  in primele zile de octombrie. Tendintele ne cer o reevaluare de potential interior,de refacere  de acte de altadata sau chiar ne ies in cale oameni pe care nu i-am mai vazut din tinerete.
  Unghiul in care este inclusa planeta Neptun se pare ca va face valuri,pentru ca imaginatia abundenta spre care ne indreapta,amestecata cu egoul si esenta creatoare a Soarelui,ii va determina pe unii sa adere la statutul de IDOL.
  Uneori se pare ca sensibilitatea si compasiunea devin incompatibile cu nevoia de recunoastere si realizare sociala.Exista persoane mistice si intuitive,dar care cel putin in aceasta perioada vor simti acestea ca pe o grea povara.Ramaneti flexibili zilele acestea si veti vedea ca aspectul dinamic dintre aceste doua planete ar putea aduce multa creativitate!

PS-efectele eclipsei vor fi resimtite in special de aceia care au accentuate deja in harta natala primul decan al semnelor cardinale (Berbec,Rac,Balanta,Capricorn)...deci, nu doar cei nascuti in aceste zodii!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu