sâmbătă, 21 octombrie 2017

Seva relatiilor sau tranzitul Marte in Balanta



   In seara de 22 octombrie Marte bate la poarta Balantei, desprinzandu-se de careul cu Saturn , facand cu mana Soarelui ,musafir pentru inca o zi acolo, si frecandu-si mainile la vederea perechii sale, gazda Venus.
   Cunoscuta ca Planeta Rosie sau Razboinicul, guvernatoarea de Berbec ajunge exact in zodia opusa, o locatie care o va stingheri pana in prima saptamana de decembrie. Se stie ca Marte reprezinta curajul, barbatia si energia cu care ne implicam in relatii ori situatii, uneori chiar fara a constientiza riscurile la care ne supunem.
    Exilata fiind in Balanta, nu pot afirma ca planeta isi dovedeste calitatile la adevarata valoare, poate mai slaba decat altadata, poate mai indecisa, dornica sa se fofileze ori neincrezatoare in fortele proprii si lasandu-se condusa de ceilalti sau, de ce nu?-cautand mai mult sa faca pe plac partenerei decat propriei persoane si dorintelor sale.
   Se pare ca afluxul de energie se va indrepta spre activitatile sociale,negocieri, spre parteneriate si relatii, indiferent de ce natura, spre competitii si spre demonstratii la vedere pentru a fi observati de altii....ceea ce dorim sa aratam are intr-adevar o doza de teatralitate si dramatism pentru ca ingresul planetei in semn se produce pe casa 5, o casa a artei, teatrului si creativitatii, o casa a iubirii si copiilor.
    Pentru ca indiferent unde se afla Marte exista si o potentiala stare de conflict si asediu, va sfatuiesc sa evitati sa initiati tensiuni ori sa le alimentati turnand gaz pe foc! Contrar, va puteti gasi in situatia in care legaturile cu oameni dragi devin puse sub semn de intrebare sau luptele cu dusmanii va pot pune in dificultate caci ei se pot dovedi cu mult mai puternici decat preconizati voi.
   Nu ezitati insa de a va indrepta atentia spre ceea ce se poate face constructiv cu Marte in Balanta acum, adica se poate cere iertare daca ati gresit cuiva, se pot exprima sentimentele in mod direct dar cu blandete, se poate lupta pentru contracararea nedreptatilor care se fac altora, se poate iubi mult caci oamenii devin sensibili si prietenosi cand li se confirma asta, se poate actiona cu tact in relatia cu copiii ori ne putem canaliza efortul pentru a dezvolta un hobby, un talent in care chiar sa antrenam si pe altii.

   Sfatuiesc pana in decembrie pe nativii sau pe cei cu Ascendentul in :

Berbec- sa evite conflictele cu partenerii si sa se ingrijeasca de sanatate;

Taur-sa nu evite asumarea de responsabilitati la serviciu si sa pastreze o atmosfera echilibrata in relatiile cu colegii. Si acesti nativi sa acorde atentie sanatatii, a lor si a celor dragi !

Gemeni-prudenta in investitiile riscante, dar si in dialogul cu tinerii ori cu iubitii!

Rac-posibile divergente in relatia cu unul din parinti ori cu sotul, dar si probleme medicale ale acestora; canalizati energia pentru a repara ori schimba ceva la domiciliu!

Leu-nu-s excluse confruntari cu fratii, probleme la scoala, la drum ori aflarea de vesti enervante;

Fecioara-gestionati-va bine banii si nu va aruncati in cheltuieli impulsive doar pentru a intra pe sub pielea cuiva!

Balanta-evitati starile de nervozitate, graba si  inconstienta!

Scorpion-sunteti predispusi la insomnii, accidente ori infectii si inflamatii. Grija la ce va aventurati in secret!

Sagetator-organizatii, prietenii si iubiri in prim plan acum, cu bune sau rele;

Capricorn-va concentrati mai mult pe cariera in detrimentul familiei ,dar si acolo nu-s excluse conflicte directe cu sefii;

Varsator-evitati sa fiti prea incisivi in a va sustine ideile , fiti prudenti in relatiile cu strainatatea si apucati-va de invatat!

Pesti-nu neglijati problemele de sanatate, cu datoriile restante, cu procesele de partaj ori mostenire! Atentie de asemenea alaturi de cine va antrenati sa faceti pasi in vederea realizarii unui vis!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu