marți, 25 noiembrie 2014

Planificare,organizare,strategie


  In ziua de 26 noiembrie are loc intalnirea si se formeaza aspectul perfect de conjunctie intre Mercur si Saturn,  pe gradul 27 Scorpion.  Desi nu are deschiderea si densitatea celei dintre Soare si Profesor implinita acum vreo saptamana,aduce totusi conotatii saturniene urmatoarelor 3 zile ; in plus,situatiile si planificarile de acum se vor reflecta de-a lungul unui an intreg calendaristic,pana in noiembrie 2015.
  Aceasta perioada poate fi marcata de o densa activitate mentala,de aprofundarea unei idei sau de efectuarea unei strategii de actiune. Si pentru ca Mercur e o planeta rapida,iar Saturn reprezinta timpul,poate ca ar fi bine daca am face un pas inapoi pentru a analiza atent orice activitate care nu necesita actiune imediata.
  Implinindu-se aspectul pe o zodie cu tenta financiara,poate ca unii vor fi obligati sa isi indrepte atentia spre niste  investitii,  miscari de capital, bilant al conturilor,raportari active,pasive. Vor fi persoane care vor traversa episoade tensionate  ,enervante sau care se vor simti furate; altii se pot confrunta cu probleme administrative care necesita reglari. Toate solicita prudenta si pragmatism.
  Persoanele carora conjunctia "le atinge" prin aspecte dinamice planeta personala din astrograma natala, ar putea traversa o perioada de "moral la pamant",de scepticism si pesimism si nici macar tinerii nu vor fi ocoliti. E foarte greu sa lucram cu noi insine,sa ne controlam pentru ca,desi avem o vointa puternica, trebuie sa transformam ceva definitiv in viata,nu putem sa ramanem la fel caci,oricat am incerca, a avea putere asupra unui lucru sau a unei situatii necesita alta strategie decat credeam. Evenimente care se vor succede pe parcursul unui an ne vor forta sa devenim responsabili, asta daca nu suntem in aceste zile,sa ne cunoastem si sa ne acceptam limitele,pentru ca va fi dificil sa ne afirmam,trebuie sa fim precauti in afirmatii si gesturi,dar asta sa nu insemne ca nu mai actionam. Din contra,tinand cont de toate cate am enumerat, Marte si actiunea vor salva o situatie; un plan practic si un efort "la greu" sa il aplicam,ne va ajuta ca lent si constant sa castigam cursa. Nu trebuie sa speram la ajutoare facile si gratuite din exterior(chiar daca ni se promit!!-Lilith intra in acest joc), ci  sa ne auto-disciplinam si sa ne bazam in primul rand pe noi insine,caci doar asa putem obtine mai mult de la viata in urmatorul an.

  Succes planurilor voastre!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu